Har jeg fine nok ribbein, Christer Falck?

http://www.seher.no/908074/christer-falck-mener-anoreksi-viser-viljestyrke

Viljestyrke? Skal jeg være stolt nå? Skal jeg slutte å bry meg hva psykologen og legen sier, og satse på en modellkarriere? Jeg har jo så mye selvdisiplin og så fine ribbein og kneskåler. Syns du jeg er vakker Christer Falck? Syns du dette er skjønnhet?

"Jo tynnere, jo bedre" ? Ja, det skal jeg si deg. Tynn, tynnere, tynnest. Det var målet mitt. Men jeg er ikke tynnest. Skal jeg bli tynnere? Vil jeg bli bedre da? Vil jeg være mere verdt i dine øyne, om jeg blir tynnere?

"Noen mener at skjønnhet kommer innenifra, men det er bare en slogan som tjukke mennesker har skapt. Skjønnhet er markerte kneskåler og utstående ribbein." Så jeg skal ikke bli frisk, er det det du mener? Skal jeg bli sykere? Skal jeg fortsette å miste håret, fryse 24/7, ikke orke noenting, få depresjoner og selvmordstanker som følger av at jeg ikke spiser? For om jeg greier å bekjempe anoreksien min, da er jeg jo svak. Da har jeg ikke viljestyrke. Da blir jeg et stygt menneske, for det indre teller jo ingenting. Tynn - det er det som gjelder, eller hva?

Er dette de fine kneskålene du snakket om? Eller skal de bli enda mer tydelige? Skal jeg kanskje ikke spise neste uke, så blir de fine nok for deg? Jeg kan fint klare det. Jeg har jo den vakre stemmen i hodet mitt til å hjelpe meg, så det skal ikke bli for vanskelig.

Skal jeg fortsette å ødelegge meg? Skal jeg fortsette å såre familien min? Skal jeg fortsette å sulte meg, skade meg, ønske å ikke bli frisk? Da er jeg jo pen! Da er jeg jo vakker, bare jeg fortsetter å være sykelig tynn. Syns du ikke det? For over ett år med anoreksi og mer enn fire år med spiseforstyrrelse er ikke nok, er det vel? Jeg er ikke tynn nok. Det finnes andre som er tynnere. Og anoreksi har jo ingenting med et psykisk problem å gjøre, neida. Anoreksi er jo bare litt sunn slanking. Det kan jo ikke skade å ikke spise.

Jeg skal si deg hva anoreksi er jeg. Anoreksi er en evig kamp i hodet ditt. Det er ikke et ønske om å bli tynnere, problemene ligger dypere enn det. Det er et spørsmål om kontroll, eller mangelen på kontroll. Det er følelsen av å aldri være god nok, uansett hva. Det er søvnløse netter. Stunder med ukontrollert gråt, som du ikke alltid vet hva kommer av. Det er selvhat. Timer med trening til du faller om av utmattelse. Besvimelser. Stort hårtap. Det er evig sulting, og om du først spiser, da er det ille ute med deg! Da begynner stemmen i hodet å skrike, høyere og høyere. Du er aldri alene, uansett hva. For uansett hva, vil du alltid ha den stemmen i hodet. Hviskende, skrikende. Ettersom du ikke spiser, orker du ingenting. Du klarer ikke være modell, jobbe, gå på skolen eller bare gå en tur, for du har null krefter.
Anoreksi er ikke tynn eller tykk. Det er liv eller død.

Hvis jeg dør av sykdommen, Christer Falck, ser du kanskje hvor sykt anoreksi er da?

(Ja, alle bildene er av meg)


EDIT - FØR DERE KOMMENTERER

Har sett meg lei av stygge/ignorante/irriterende/sårende kommentarer, så:

1. Jeg heter VIGDIS, ikke EIRIN. Jeg har aldri vært med på top model, har ingen planer om å bli model, aldri blitt kalt "fhm-chubby" av Christer og har heller aldri skyld på han for min sykdom, for han har overhode ingenting med den å gjøre.

2. Selvsagt vet jeg at det han sa var ironi! Innlegget er ikke for å angripe Christer, men for å vise folk at anoreksi er en alvorlig sykdom.

3. Om du har eller vil kommentere ting som "slank deg" eller " du burde fjerne de nederste ribbeina dine" - gå. Bare lukk fanen og gå din vei. Du er ikke morsom.

4. Til alle som vil eller har kommentert "Det er jo bare å spise!" Nei, serr?? Shit ass, du løste akkurat alle problemene til alle anorektikere i hele verden! OMG, takk!!! - Helt seriøst..

Unnskyld, men jeg er bare lei av drittkommentarer. Prøv å ha et så lavt selvbilde at du sulter deg til skinn og bein, og så får du kommentarer som "herregud, ikke skyld på andre da!", "Er du helt idiot eller? Han var jo bare ironisk", "Slank deg", "Du er ekkel", "Faen, så jævla tragisk du er" osv. Du får ikke fler venner av å såre meg.

 

 

 

 

504 kommentarer

A

15.12.2012 kl.16:41

:'(♥ Du skal ikke dø av sykdommen, det får du ikke lov til. Du skal ikke sulte hele neste uke, det får du ikke lov til. Virkelig. Tro på meg. Du er så mye mer, og du har så mange som er glad i deg. Værsåsnill..

Celina

15.12.2012 kl.16:48

Utrolig bra skrevet!

Christer Falck er bare en uviten idiot.

Håper du klarer å slippe fri fra psykdommen,

varme tanker <3

Lisa

15.12.2012 kl.17:01

vennen!!!!!! du er mer en god nok<3<3
Så utrolig sterkt og bra skrevet! Sitter med frysninger, sinne og tårer. Herregud, går det an å være så dum at han ikke ser hva anoreksi egentlig er? Hva monsteret som flytter inn med lasset - ødelegger et menneske og alle det er glad i? Det er bare helt ubegripelig at han ikke skjønner det. Det er i hvert fall ubegrepelig at han tørr å gå ut i media om det! Større idiot skal man søren meg lete lenge etter!!

Lisa

15.12.2012 kl.17:04

<3

J

15.12.2012 kl.17:07

<3 <3 <3 A sendte meg link til artikkelen ista, og sammen diskuterte vi hvor utrolig drittsekk han er... ble helt sjokkert, det går ikke ann! Du skal ikke dø av denne sykdommen Elise, du ER sterk! Og jeg tror Christer Falck må ha vært full og i bakvendtland når han ble intervjuet, for det å ha viljestyrke er ikke å grave seg lenger ned i det mørke hullet.... nei, det er å komme opp til lyset igjen <3

J

15.12.2012 kl.17:08

Unnskyld, jeg skrev feil :O Mente Vigdis, ikke Elise ;( <3

15.12.2012 kl.17:10

<3

welcometomysillylife

15.12.2012 kl.17:10

Å herlighet vennen :( Nå MÅ du virkelig slutte :'( Du får ikke lov til å bli tynnere :( De bildene, er helt forferdelige!! Jeg bare håper de ikke er av deg. Vær så snill å si at det ikke er deg :( Jeg sitter med klump i halsen her! Vær så snill, noe må skje, NÅ! Du får ikke dø av sykdommen :'( Jeg er alt for glad i deg til det!! <3

Ang innlegget! UTROLIG bra skrevet <3 Han idioten burde virkelig få erfare anorexi selv så han skjønner hva han snakker om. Hjernedød uttalelse spørr du meg! <3

.

15.12.2012 kl.17:17

Jeg vil bare si at jeg virkelig alltid har sett på deg som vakker. I mine øyne har du alltid vært utroligutrolig pen. Og jeg synes du er utrolig sterk og et utrolig fantastisk menneske.

At noen i det hele tatt kan si ting som Christer Falck, er rett og slett sykt. Skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig.

Ville bare at du skulle vite hva jeg mener. Håper det er noe du tar til deg, selvom jeg vet det er veldig vanskelig å tro på ting folk sier.

Elise Amanda

15.12.2012 kl.17:29

Nå slo du virkelig pusten ut av meg, Vigdis.. dette var utrolig vondt å lese, men ikke minst sterkt også i tillegg til at det var veldig, veldig godt skrevet! Du fikk fram så utrolig mange gode poeng og bildene illustrerte så godt at jeg fikk frysninger. Anoreksi er en grusom sykdom, jeg synes du får dette godt frem. Jeg er så glad i deg, dette her var.. vondt, for å være ærlig. Vondt fordi jeg får enda en bekreftelse på hvor mye SF`en har ødelagt og gjort med deg. Men jeg er også utrolig stolt av deg for dette innlegget! <3

V

15.12.2012 kl.17:47

Fyfaen så jævla provosert jeg blir, helt målløs!

Stakkars barna hans! Han har en ufeilbar oppskrift på å gi hver og en av dem en form for spiseforstyrrelse. Huff!

Stine

15.12.2012 kl.17:54

Sterkt skrevet!

Klem

Kari

15.12.2012 kl.17:58

kjempebra skrevet! har troen på deg, du klarer å komme deg igjennom dette! er forferdelig å se at du lider og forstå hvordan du har det, men jeg har virkelig troen på at du klarer dette! stay strong and keep fighting!

Per Øyvind

15.12.2012 kl.18:52

Håper du får jobben som modell da :)

Julie

15.12.2012 kl.18:52

Har deg i mine tanker, kjære deg. Måtte noen få banket inn i hodet til Christer Falck hva som faktisk er viktig her i livet. Håper du kommer deg ut av det, DA har du utvist den største viljestyrken! Tenker på deg, stå på.

Rebekka

15.12.2012 kl.18:55

off, virkelig sterkt skrevet! Jeg blir så sinnsykt provosert over det han skriver, har ikke ord.

Henriette

15.12.2012 kl.19:02

Så sterkt skrevet. Ønsker deg alt godt og sender varme tanker! Du er bra! <3

Lilly

15.12.2012 kl.19:09

Jeg greier ikke, jeg...herregud jeg bare sitter å strigråter nå

Eirunn Egeland

15.12.2012 kl.19:14

Uff! Du MÅ spise NÅ! Uansett om du kanskje ikke vil eller får det til... :(

pernille

15.12.2012 kl.19:15

utrolig sterkt skrevet. jeg har aldri hørt om det Falck har sagt før nå, og herregud, det er jo han som tar feil. jeg er så glad for at han ikke er pappaen min, tenk å ikke bli elsket av sin egen far fordi du ikke er tynn nok.

du er nydelig akkurat som du er, og jeg håper virkelig du en dag ser det selv. jeg ønsker deg alt godt og håper du en dag bli frisk, for det er DET som er ekte viljestyrke.

Kjersti Andreaa

15.12.2012 kl.19:18

Jeg får vondt inni meg! Men aller mest får jeg VONDT av Christer Falck som uttaler seg om ting HAN IKKE HAR NOE PEILING PÅ! Dette var veldig sterkt å lese, og se... Jeg vet hvordan du har det, kjære kjære kjære deg!!!!!!!!!

<3<3

Vilde

15.12.2012 kl.19:23

Sender deg varme tanker! <3 Lykke til!

Lena

15.12.2012 kl.19:24

Håper virkelig han ser dette.

NikkiKristin

15.12.2012 kl.19:32

<3 :'( <3

Viktoria Helen Lilleng

15.12.2012 kl.19:42

et utrolig sterkt innlegg Vigdis.. Tårene rannt ned kinnet mitt, jeg går igjennom akkurat samme greia som deg å jeg veit hvor sykt tøft det er ! du kommer til å klare dette Vigdis ! du MÅ klare det, Bevis for deg selv at du er sterkere enn spisefortyrrelsen sier ! for jeg veit du kommer til å klare det om du bare vil ! stå på vidre :) jeg blir å fulge med på bloggen din vidre jeg ! :)

15.12.2012 kl.19:44

harregud, det er en konkuranse, du skal ikke ta alt på alvår! om han sa du var chubby skal du ikke slanke deg! å ivertfall ikke med å slutte å spise!! du er jo galen..

15.12.2012 kl.19:57

er det slik at om du ser folk som har normal vekt, tenker du at "h*n var tjukk"?

15.12.2012 kl.19:58

sterkt.... ;(

Tuva

15.12.2012 kl.20:27

Du kan klare det her! Sterke tanker, overvinne stemmene. Hyle tilbake hvis de skriker til deg!

Han er uviten. Han tror han kjenner og vet alt hva en kropp tåler. Ikke hør på han. Det er ikke verdt det.

Du er sterk som kjemper imot sykdommen. Du er sterk som står frem med det.

Sender mange varme tanker til deg! Håper du klarer å bekjempe dette!

Sara

15.12.2012 kl.21:21

Du skal drite en lang marsj i Christer Falck, og du skal banke dritten ut av anoreksien. Du viser jo med dette innlegget at du er innstilt på å bekjempe sykdommen, og det står det stor respekt av. Dette klarer du. Virkelig.

Hanne

15.12.2012 kl.21:23

Støtter deg! Stå på så vinner du over dette! Så håper eg at neste gang vi treffest er du mye bedre <3

Nilofer Amini

15.12.2012 kl.21:26

stå pååå! kjemppp, vi, menneskeheten støtter deg! ikke gi opp!

Martine

15.12.2012 kl.22:09

Du er sterk. Du klarer dette. Du klarer å bli frisk. Det lover jeg deg.

Magnhild

15.12.2012 kl.22:56

Du skriver dette veldig bra. Og jeg ser poenget ditt med dette, og jeg kjenner folk som har vært nede på nesten 39 kg på grunn av anoreksia som har kommet seg, så jeg har håp for deg. Ikke gi opp det er folk her ute som bryr seg!

15.12.2012 kl.22:56

Dette var utrolig vondt og lese! Jeg håper det ordner seg for deg! Ikke hør på hva sånne mennesker som han sier, men ha troa på deg selv! Jeg har vært i samme situasjon som det du er i nå, og det er vanskelig og komme seg ut av det, jeg er glad at jeg klarte det, og håper på at du også klarer det! Du må bare være sterk, tro på deg selv! Ikke hør på stemmene som kommer i hodet ditt, når du hører de, så skrik tilbake at det er nok! Du skal mestre det her og du skal bli frisk! Jeg håper du kommer deg ut av dette! Sender alle mine varmeste tanker og ønsker deg lykke til! Vær sterk! Dette klarer du!

leonora

15.12.2012 kl.23:46

Aldri gi opp, det finnes noe bedre.

Mona

15.12.2012 kl.23:59

Hei :) jeg kjenner deg ikke eller noe, men dette her tok inn på meg, stakars deg, jeg syntes du er kjempe modig som faktisk tørr å vise dette her på bloggen, jeg håper virkelig du klarer å kjempe deg igjennom sykdommen din. Jeg syntes du var kjempe modig jeg! :) håper jeg kan følge deg på bloggen din :) Jeg har lært en del om anoreksia å det er ikke en enkel sykdom akkuratt. Så håper du klarer dette :) Lykke til! :)

Tilfeldig bekjent fra Juvente

16.12.2012 kl.00:52

Jeg har "kjent" deg lenge Vigdis, og jeg har alltid syntes at du er et veldig vakkert menneske, både i kropp og i sinn. Jeg har ikke pratet, eller sett deg, på over ett år, og det gjør virkelig vondt å lese om hvordan du egentlig har det. Sitter med en stor klump i halsen når jeg ser på disse bildene, når bildene av deg i hodet mitt er fra når du går i søte sommerkjoler, spiser jordbær og rett og slett virker som at du nyter livet. Men, jeg tenker en ting: "Innrømmelse er første steg til forbedring". Du kjenner til problemene dine, og du erkjenner dem. Du jobber, selv om det kanskje går tregt og tankene står deg imot, så er du på vei. Verden vil alltid være preget av manipulerende, kroppsfikserte drittsekker som kommer med sine vrangforestillinger om hvordan en kropp skal være, og jeg håper virkelig at samfunnet også klarer å innse hvor sinnsyke de kroppsidealene faktisk er. Aldri gi opp, kjære Vigdis, for dette klarer du!

:)

16.12.2012 kl.01:52

Huff! Håper virkelig du snart blir bedre! Du er en tøff jente, og dette var veldig sterkt skrevet. Nei, han Christer virker som en veldig dum mann, er det mulig? Herregud. Gi aldri opp, dette skal du klare! Klem :)

Silje

16.12.2012 kl.02:18

Det der var et sinnsykt sterkt innlegg ! FY faen. Du kommer til å klare deg fint! Stå på og bekjemp anorexien! Jeg har tro på deg! :D

hjerte

16.12.2012 kl.04:40

kjære vakre, fine, gode, sterke Vigdis....

Jeg blir redd når jeg leser dette. Noe stikker meg i ribbbeina og hoftebena. For ikke å snakke om stikkene jeg får i hjerte når jeg leser og ser noe så hjerteskjærende.

Jeg vil at du skal tenke deg godt om når du leser denne kommentaren og prøve å ta hver eneste ord til deg. Jeg vil at du skal sette livet ditt i perspektiv. På denne jordkloden er i skrivende stund 6973738433 mennesker som lever. Det er altså bare 6973738433 mennesker som er så heldige å få sjangsen til å leve på denne fantastisk jordkloden. og DU, vakre vigdis, du er en av disse menneskene. Jorden er hele 4,5 millioner år gammel og du har fått tildelt en kropp på denne jorda. Om du tar vare på kroppen og helsa di, kan du få 80 år(+/-) på denne fantastiske planeten. Du har muligheten til å bli noe. Du kan gjøre AKKURAT hva du vil. TENK på det.

Du må bare bli frisk. "åh det er så lett for deg å si..." tenker du vel nå. NEI DET ER DET ABSOLUTT IKKE. Det er tunge ord for meg å si. Har selv slette med anorexi i 4 år og jeg vet at det er ikke lett. Har vært der du er nå og jeg vet at det er en tung og lang vei å gå. Men nå skal jeg fortelle deg noe som jeg ønsket at noen kunne fortelle meg: Det blir bare lettere. Helt ærlig. Du går opp en lang og bratt bakke, men med riktig hjelp kommer du deg over bakketoppen og du begynner å se nedoverbakken. Du må bare ta de første skrittene opp bakken. Du kan ikke bare bestemme deg for at nå skal du bli frisk. Du kan ikke be stemmen om å slutte å plage deg, fordi den hører ikke. Du kan ikke be samvittigheten om å reise til helvette, for det gjør den ikke. Du vet hvor mange kallorier du spiser uansett hva. Du kjenner fettet legge seg på kroppen og det SVIR inni deg. Du vet den godfølelsen du får når du klarer å gå en hel dag og nesten ikke spise eller drikke noe? Den følelsen av at du har oppnådd noe? Den forsvinner. Det syntes jeg var det tyngste. Men etterhvert fant jeg ut at jeg kunne få den godfølelsen av andre ting. Jo friskere jeg ble, jo oftere fikk jeg den. Jeg hadde plutselig energi til å gjøre så mye som jeg aldri hadde klart før, og det ga meg en god følelse. Jeg vet du har en lang vei, men begynn idag. Når du blir frisk (ja NÅR du blir frisk, fordi det blir du. Jeg har troen på deg) kommer du til å like livet. Da kan du oppleve alt du ønsker og du kan bli det du vil. Ta bare tiden til hjelp, vennen. Du har god tid.

16.12.2012 kl.10:52

<333
Off jeg kjønner ikke hva han tenker med han seriøst ikke riktig god i hodet sitt. Men du ikke bry deg om hva andre sier og spis. Og du må ikke dø :'( Seriøst denne historien var skikkelig rørende og tris :'( God bedring eller hva jeg skal si jeg har aldri vært så preget av en episode før så jeg vet ikke hva jeg skal si

MarleneHL

16.12.2012 kl.12:09

Gråter som bare det. Har ikke ord... Jeg vet ikke hvordan du har det, men jeg går igjennom dette selv og hver dag er en kamp.

Jeg mistet all respekt for han og han er en STOR idiot som ikke vet hva han snakker om!

16.12.2012 kl.12:41

Christer Falck har misforstått. Viljestyrke er å fortså at man har en sykdom, og å prøve å bli kvitt den.

anne marie ørstavik

16.12.2012 kl.13:17

Det er så trist at en flott ungdom skal slite med dette. Kjenner en som kom seg da hun fikk smaken på gode epler. Vær flink og drikke, mye vann og ellers drikke med vitaminer og det kroppen trenger.Tynne supper og havresupper først, så tykkere supper. Skulle ønske ar jeg kunne være til hjelp. Håper at du kan få kyndig hjelp til å komme deg ut av dette! Ungdommen skulle ikke være så opptatt med utseende sitt. Alle er unike og vakre.

SM

16.12.2012 kl.13:27

Vær sterk lille venn! Du har truffet så mange med dette innlegget! Du er tøff som tørr å legge dette ut! Du kjenner ikke meg, men eg er utrolig stolt over deg!

Eg vet folk sier de vet hvordan du har det, og at de har vært deg selv, men du er et individ, du er viktig for flere enn du tror.

Håper du finner din vei ut av dette, at du kan bli "frisk" og holde deg i live.. <3

Aslau

16.12.2012 kl.13:39

Christer er en syk jævel som ødelegger livene til folk!

Du er sterk som skriver dette og jeg håper du drite i det Christer sier og blir frisk!

Lykke til videre, og vit at du har flertallet på din side!

Tine <3

16.12.2012 kl.13:43

Herregud, dette er virkelig sårende. Nå fikk jeg virkelig frysninger. Ikke hør på dumme folk. Ikke mist selvtilliten din. Bli sterk, start nå, og spis. Jeg har troa på deg, kjære Vigdis <3

Sunniva

16.12.2012 kl.14:01

Au... Jeg fikk vondt i hjertet av dette. Stay strong <3

cathein

16.12.2012 kl.14:09

christer falk er bare en idiot som ikke tenker over hva han sier og liker oppmerksomhet. jeg har akkuratt kommet ut av spiseforstyrrelser selv. tok lang tid og det er veldig vanskelig. og når han sier sånn dritt ute i media så hjelper ikke det de som sliter..

16.12.2012 kl.16:15

Dette er det sterkeste jeg har lest noen gang. Stå på og aldri hør på hva noen andre sier. Du er utrolig tapper som tørr å legge ut noe slikt og vise verden problemet ditt. Du er helt ærlig den modigste jenta jeg har sett på nettet noen gang. Blir sterk og bli frisk!

Silje

16.12.2012 kl.16:37

Kommer du deg ut av sykdommen, så er du den sterkeste personen jeg noen gang har møtt om. Klarer du å komme deg ut av det, så er det det største selvdisiplinen som finnes. Ikke la en eller 10 personener ødelegge, du er sterk og du skal klare dette - det skal du virkelig!

Maja Soleng

16.12.2012 kl.17:06

Det er helt sykt hva Christer sier, herre... Blir flau.

---------------

Du er utrolig sterk, stå på. Kjempebra skrevet og lykke til<3

S

16.12.2012 kl.18:01

<3

16.12.2012 kl.18:07

Du er sterk. Jeg vet akkurat hva du går igjennom. Jeg håper du har det bra hjemme og sånt og gode støttespillere. Det har ikke jeg igjennom alt dette.

Du er sterk. Du skal bli frisk. Vi ser alle opp til deg. Du skal klare å komme deg igjennom dette og bli frisk<3

Stine Victoria Forsberg

16.12.2012 kl.18:40

Wow. Bra skrevet. håper alt blir bra. varme tanker <3

anna

16.12.2012 kl.19:01

Du er ekstremt tøff som legger ut disse bildene, og jeg håper virkelig Christer og andre med samme syke misoppfatning skjønner at de bare gjør ting vondt verre.

Stå på, du er virkelig tøff.

Sigrid

16.12.2012 kl.19:30

Det gjorde vondt inni meg når jeg leste det innlegget her, det gjør ordentlg vondt og vite at noen virkelig har det så jævlig og føler seg sånn. Det og bli fortalt at en er tynn og pen har ingentin og si, sålenge det du ser i speilet er noe helt annet. Og ingen forstår hvordan du føler deg når du har spist, du føler at kiloene drar seg på, og du føler deg feitere allerede, og da må du trene ræva av deg. Og hvis du har trent masse og spist ingenting? Da føler du deg flink. Og når du har spist er samvittigheten din helt jævlig, du føler deg helt forferdelig og du klarer ikke leve med deg selv.

Og christer falk? Nok et uvitent rasshøl som uttaler seg om noe han ikke veit en dritt om, han viser jo så tydelig at han ikke veit en dritt om hva anoreksi er, hva det gjør med en og hvor stor skade det er. Anoreksi er en sykdom, ikke et skjønnhetsmål.

Og de dagene du tenker at du ville dø, og vekk fra alt. Tenk på alt du ikke vil si hade til, alle menneskene som er viktig i livet ditt. Og tenk på alle som ville vært i dyp sorg om du hadde gått bort. Og tenk og kunne si 'jeg bekjempet anoreksi. Jeg klarte det. Jeg er sterk nok'

anon

16.12.2012 kl.19:37

Det å ha en spiseforstyrrelse er ikke selvdisiplin. Det å overkomme en spiseforstyrrelse derimot, er selvdisiplin. Det er langt flere som bli diagnosistert med en spiseforstyrrelse enn de som klarer å kvitte seg med den. Stå på, du er en skikkelig tøffing!

Arna

16.12.2012 kl.19:41

Fy fader, så utrolig bra skrevet!

shatteredinpieces

16.12.2012 kl.19:42

Utrolig bra skrevet! Har delt lenken på bloggen. Herreguuuuuud så provosert jeg blir!!!!!

16.12.2012 kl.19:55

Stå på, du er sterk <3 Nydelig skrevet !

c.

16.12.2012 kl.19:55

Jeg er enig i noe av det han sier - det tar mye selvdisiplin. Det å bestemme seg for å sulte kroppen sin må være noe av det tøffeste et menneske gjør.

Men faen så jævla feil han tar. Jeg kjenner jeg blir ufattelig provosert. Han som en mann vil aldri kunne skjønne hvordan det er å være kvinne/jente i en slik verden som dette, hvor man presses fra alle kanter. Det er et uoppnåelig mål man setter for seg - å eie hans og diverse andres syn på den "perfekte" kroppen. Det tar livet av enkelte. Det han og andre sier og uttrykker tar livet av folk.

Bra skrevet, Vigdis. Stå på!

Lina

16.12.2012 kl.19:55

så utrolig tøft skrevet! stå på videre, håper det ordner seg for deg.<3

www.chaosbyida.blogg.no

16.12.2012 kl.19:55

off det må svi at en kjendis har "mot" til å uttale seg slik. For en jævla idiot. Tøft av deg å dele dette. Don't let him bring you down <3

16.12.2012 kl.19:59

Utrolig sterkt skrevet! Håper du blir frisk igjen, stå på!

16.12.2012 kl.20:05

RESPEKT

Elisabeth

16.12.2012 kl.20:15

<3

Maylén - KOMMENTERER TILBAKE

16.12.2012 kl.20:21

Du skal ikke dø. Du skal ikke sulte deg. Du skal ikke høre på alt det andre sier til deg. Vær så snill å bli frisk. Du kan ikke tenke at du er feit. Jeg vet ikke hvordan du så ut før du ble syk, men jeg er helt sikker på at du var perfekt akkurat sånn som du var. Du er tynn nok, kjære deg. Spis og bli frisk. Unn deg noe godt! Du fortjener det <3

16.12.2012 kl.20:28

Svært sterkt gjort av deg å legge ut slike bilder. Det er vanskelig for deg å gjøre, og vanskelig for andre å se på. Utrolig dumt at det til tider er slike ting som må til for at folk skal åpne øynene. Vær sterk og ta en dag av gangen. Dette klarer du!

MarleneHL

16.12.2012 kl.20:54

Jeg har lest dette så mange ganger i dag og jeg gråter like mye hver gang.

Lene

16.12.2012 kl.21:12

<3

vilblifrisk

16.12.2012 kl.21:13

Sterkt! Jenta mi, du skal stå på og bli frisk! Bekjempe denne helvetes spiseforstyrrelsen! DET er viljestyrke og selvdisiplin det!!! Stå på og kjemp kampen! Den er verdt og kjempe=)

Valen

16.12.2012 kl.21:28

jeg kommer å stapper mat i munnen din mens du såver

Ida :)

16.12.2012 kl.21:28

Det knøt seg i magen da jeg leste dette, utrolig sterkt skrivd! Jeg hater når uforstående folk prøver å snakke om noe som de ikke har peiling på. Anoreksi er ikke sunt, og ingen sunn måte å slanke seg på. Om noen påstår noe annet så er de rett og slett totalt uvitende. For to år siden sleit jeg med spiseforstyrrelse, og jeg kjenner meg igjen i det du skriver ; i tankene dine og spisestemmen som styrer livet ditt. Men ikke la det knekke deg, selv om det er ufattelig vanskelig. Stå på! Ikke hør på den stemmen som sier at du er feit og at du ikke kan spise, for du er altfor tynn og trenger all den næringa som du kan få. Livet blir bedre når mat bare er mat og ikke følelser. Jeg håper du kommer deg ut av dette! masse lykke til! og husk du er aldri alene, selv om kampen kan være ensom...

ida marie

16.12.2012 kl.21:56

<3<3<3

Tobias

16.12.2012 kl.22:09

Hvorfor fortsetter du med anoreksien, når du selv vet og sier at du er syk?

Du skader deg jo selv med vilje.

Anoreksi går ut på at du ikke skjønner at du er syk selv og vil bli tynnere og tynnere. Men det gjør du tydeligvis. Hva søren er galt skjerp deg og tenk på hvor mye du ødelegger kroppen din. Gi vel faen i hva Falk mener.

Amalie

16.12.2012 kl.22:14

All respekt til deg! Stå på å være sterk <3

Elisabeth

16.12.2012 kl.22:18

<3 tom for ord.

Stå på vennen !

Stine

16.12.2012 kl.22:36

Sender varme tanker til deg! Du er ufattelig sterk, og denne kampen skal du vinne!! Lykke til videre, dette klarer du!

Cille

16.12.2012 kl.22:51

Falck vet virkelig ikke hva han snakker om. Håper han leser innlegget ditt. Utrolig bra skrevet. Jeg håper du kommer deg ut av helvete, Stå på!!

sina

16.12.2012 kl.23:15

God bedring! Håper virkelig at du blir frisk! Mange gode tanker til deg <3

Elise Amanda

16.12.2012 kl.23:16

Tobias: Hun ble ikke syk på grunn av hva Falck sa, det var ikke det som var poenget hennes. Og selv om man VIL bli frisk, så er det ikke dermed sagt at det er lett.

<3

Emilie

16.12.2012 kl.23:26

God bedring <3

Thea

16.12.2012 kl.23:34

dette er det beste blogginnlegget jeg har lest noen gang. du bør være stolt! jeg vet, alle vet, at du kommer til å beseire dette.

Ingrid

16.12.2012 kl.23:55

<3<3 god bedring og bli frisk

SneakiPanda

17.12.2012 kl.00:24

Aww, jeg håper du greier deg gjennom dette ! Har du greid det en gang greier du det igjen! Stor tro på deg!!!!! <33 Skulle tatt med deg hjem og matet deg rund, hehe^^ stå på (Y) <3333 Alt kan skje :)))<33

Sofie nyheim

17.12.2012 kl.00:55

utrolig sterkt å lese..

C

17.12.2012 kl.01:20

Du er et utrolig sterkt menneske, ikke av bildene du viser, men av ordene du sier. Et forbilde for jenter som sliter med det samme, ordene treffer, og jeg kjenner meg igjen i det du sier.

Håper virkelig du er på bedringens vei ! for du kan og vil klare det :-)

Stå på ! Jeg har troen. Håper innsiden din vil vise ut <3

Fanboi

17.12.2012 kl.01:33

Leser ikke blogg, men dette innlegget elsker jeg! Stå på, håper virkelig du blir frisk! Er så fantastisk skrevet, drit i hva andre sier du er sterkere og du kan overvinne dette. Heier på deg, er helt målløs

Chloe

17.12.2012 kl.03:25

Kjære Vigdis.

Da jeg møtte deg første gang var du så fantastisk god, sjarmerende, slående vakker og alltid med et smil om munnen. Jeg har alltid sett på deg som hun pene i Juvente fra Oslo-området. Må innrømme at jeg ikke har sett deg på veldig lang tid, men det gjør meg vondt å se hva du har gjort med den flotte kroppen din. Du er BRA! Stå på! Jeg vet at du kommer deg igjennom denne grusomme sykdommen, jeg sitter her i Bergen og heier på deg! Det kommer til å ta tid, men jeg vet at du klarer dette. Du skriver forresten veldig bra, viser at du er vel reflektert og teksten din treffer rett i hjerterota. Når du føler deg nedfor eller føler på tunge tanker, husk at du har mange gode mennesker rundt deg som støtter deg som best de kan.

Jeg håper jeg får muligheten til å treffe deg en dag i fremtiden, men mest sannsynlig kommer jeg til å oppholde meg i USA de neste 3 årene. Hvis jeg en dag ser deg, skal du få den beste klemmen.

Fordi den dagen jeg ser deg igjen, er jeg helt sikker på at du er frisk og ser like fantastisk ut som du gjorde da vi var på samlinger sammen. Du er flott Vigdis. Heier på deg.

Reis deg opp hver gang du faller, bli sterkere for hver gang.

Store og varme klemmer.

Linn Chloe

17.12.2012 kl.07:34

Faen så tragisk. Den artikkelen er skrevet av fuckings Se og Hør, siden NÅR begynte folk å ta hva de sier på alvor? I de aller fleste tilfeller har dem som det blir skrevet artikler om aldri sagt noe i nærheten av hva som står der! Det er jo faen meg opp til DEG om du skal spise og bli frisk da. BARE SPIS FOR FAEN DET ER IKKE SÅ VANSKELIG.

Anniken

17.12.2012 kl.09:44

Vigdis.. Du er så utrolig vakker, og ikke minst sterkt, og dette skal du klare, det har jeg troen på at du klarer. Du er fantastisk, husk det <3

Michelle Catharina

17.12.2012 kl.11:49

oj, jeg er målløs! håper du klarer og komme deg tilbake igjen, jeg var der jhvor du er nå for 3 år siden. jeg vet hva du går igjennom! bare stå på og husk hvor mange som støtter deg! <3

Maria Malm Leseth

17.12.2012 kl.16:03

Fikk virkelig vondt når jeg leste dette. Er helt enig med deg, Christer Falck er rett og slett en trangsynt idiot som ikke har rett syn på verden, på noen som helst måte. En ting er jo at det er helt sykt at anoreksia kan gjøre så mye med en person, men en annen ting er hva folk mener om det. Synes det er helt ufattelig (for meg) begge deler. Håper du leser hva alle har å si til deg! Det er virkelig mange som prøver å motivere deg her, uansett om det hjelper eller ikke. Sett pris på alle komplimenter og tanker du får, og prøv så godt du kan å gjøre det bedre for deg selv, og for dine nærmeste! Det er selvfølgelig en kamp, som kreft f.eks, dette også. Som du sier, det står mellom liv og død. Håper for all del at du klarer å bli frisk og at du får den hjelpen du trenger, for dette er ikke enkelt alene. Vigdis, jeg har STOR tro på deg! Du er flink til å skrive, du har sterke meninger! Verden trenger flere som deg for å vise seg fram, for å vise hva som kan skje, og for å påpeke feiluttalelser hos enkelte! De "enkelte" er dessverre alt for mange, men vi er flere som står opp i mot dette. Støtter deg fullt og helt, har virkelig tro på deg, og jeg er sikker på at du kan klare dette! Drit i Christer Falck, han har overhodet ikke peiling. Innlegget ditt blir delt facebook over, og det skjønner jeg godt. Dette er det virkelig fornuft i, og du legger det fram så ALLE får seg en tankevekker. Som sagt, har utrolig stor tro på deg! Men det viktigste er at du har troen selv også. Aldri mist den. Lov meg det.

Du er en nydelig og fantastisk jente! God bedring, kjære deg <3

Frida Hoff

17.12.2012 kl.16:25

Se, Vigdis. Du har så utrolig masse støtte. Alle oss heier på deg, du er en kjemper, dette klarer du. Det fortjener du. Du er ei utrolig jente, som kun fortjener det beste. Jeg sender deg masse varme tanker, husk at det er i motbakker det går oppover, og etter første spark, så er du på vei. <3

Marie f

17.12.2012 kl.16:25

Every body is beauty <3 det hvet jeg du greier:-) god bedring det ordner seg til husk det

Maja

17.12.2012 kl.16:51

Hvorfor Falck fremdeles har mulighet til å se barna sine med en slik holdning er for meg uforståelig. Det er ikke så lett å bygge et normalt forhold til mat når det er så ødelagt, men håper du klarer deg og at du om ti år kan se tilbake til en tøff tid, vel vitende om at det var "da, men ikke nå". :)

Susann

17.12.2012 kl.17:29

Så.. du ble preget av det Christer Falck mente, til å begynne med dette.. ?

patrick

17.12.2012 kl.17:59

Fyfaen så stygt

Catharina Haugen

17.12.2012 kl.18:44

Åh! Jeg ble utrolig rørt av det du har skrevet, selv er jeg ikke tynn, jeg er overvektig og det er ikke akkurat lett det heller.. :/ Jeg syns det som kommer ut av munnen til Christer Falck er helt feil og helt galt. Det burde egentlig ikke vært lov å si ting som det offentlig, det er jo utrolig mange som har det sånn som deg og sånn som meg, og det er utrolig sårende å høre sånne kommentarer.

Som i "Norges Neste Topp Modell" (husker ikke hvilken sesong) da tror jeg han var gjestedommer, og han kalte en av modellene "chubby" enda hun ikke var det. Christer Falck burde se dette innlegget! Jeg begynte å gråte, det er utrolig synd at noen har det sånn som deg!

Stå på videre mot anoreksien! Jeg VET at du kommer til å klare det en dag, og den dagen kommer jeg til å lese at du endelig har blitt frisk, og da, da kommer jeg til å begynne å gråte! Du er utrolig tøff som deler det her med alle! Og du ser hvor stor respons det har fått! Stå på! Klemmer fra Lillehammer!

Malin Nærum Aadalen

17.12.2012 kl.18:49

<3

skal jeg le eller grine..

17.12.2012 kl.19:06

du er sterk, du er sterk, du er sterk, nei du er ikke det. beklager tøft gjort og skrive alt det her men samtidig ler jeg inni meg. en sterk person klarer å stå på for seg selv og gir faen i hva andre synes. seff jeg vet det ikke er lett, men slutt å skriv om det og gjør noe med det. jeg vil ikke bryte deg ned altså det er ikke sånn ment. men vær sterk ved å slippe det løs og finn deg hjelp, for sånn som du skriver virker det faktisk som om du vil dø. du er fullstendig klar over at du er syk osv.

er ikke selvgod, men jeg kaller meg selv sterk fordi jeg gir faen i andre sine meininger uansett hvem det kommer fra. stå opp for deg selv jente isteden for å sulte deg enda mere. den dagen du klarer det skal jeg kalle deg sterk.

Hedda

17.12.2012 kl.19:31

Du er sterk.

Renate

17.12.2012 kl.20:02

<3 <3 <3 Jeg hadde en venninne med spiseforstyrrelser som ble veldig tynn.. Er sååå glad for at hun ikke ble sykere og at hun er her i dag! Tenk på det.. Det er så mange som ikke vil miste deg.. Fight through it girl!! Du klare det!

17.12.2012 kl.20:11

Miste respekt for dæ dersom du slutte å spis fordi han kalt dæ feit. Har du så lite sjølrespekt og sjølinnsikt synes æ bare synd på dæ. Bynn å spis, hærre gud, du e da faen itj feit!

17.12.2012 kl.20:26

Fight! Never give up! Tenk deg når du er frisk. Tenk deg når du kan være så stolt over å si at du har klart det.

Gutt, 18

17.12.2012 kl.20:26

Stå på videre! Det er i motbakke det er tyngst å gå, men utsikten du til slutt får fra toppen kommer til å lyse opp livet ditt! Vær så snill, stå på, og husk dette:

Se hvor mange som bryr seg om dere som sliter med anoreksi. Alt press fra media og reklamer kommer utelukkende fra dem. Du finner så godt som ingen som ønsker at noen skal havne i en slik situasjon som deg. Ingen. Ingen.

Bare så det er sagt: Jeg er en helt tilfeldig gutt på vg3 som kom inn på sida di, og følte for å skrive en melding. Stå på videre, du klarer det! DU KLARER DET! :)

Caroline Veum

17.12.2012 kl.21:14

utrolig, sykt bra skrevet! stå på

HåperDetBlirBedre

17.12.2012 kl.21:18

Han skjønner ingenting! Jeg ønsker ikke at han skal få en SF, rett og slett fordi jeg har det selv og vet hvor jævlig det er. Men jeg har lyst til at han skal få et innmari hardt slag i hodet og få åpnet øynene sine. SF er ikke noe man kødder med; det er så mange som sliter med det, og man skal ikke få det til å virke bra og sunt.

Jeg synes synd på barna hans, når han tydeligvis har lyst til å gi dem SF også..

Håper ting ordner seg for deg, og at du klarer å kjempe imot!

Mange klemmer <3 <3 <3

17.12.2012 kl.21:31

Håper du ser hvor mange som bryr seg om deg, og jeg håper virkelig du tar dette til deg! Du er mer enn bra nok! Kroppen din forteller ikke om du er bra eller dårlig, det er deg som person! Du er verdifull akkurat sånn du er! Kjemp for den du er og tro på deg selv. Håper så inderlig det ordner seg for deg!

Jeg kjenner deg ikke, men jeg bryr meg så utrolig mye! Tenk da på de som kjenner deg. Ikke gjør dette mot deg selv, ikke gjør dette mot dine nærmeste, ikke gjør dette mot oss ukjente.

Vi alle bryr seg! Krysser fingrene for at du en dag vil komme litt over denne sykdommen.

Hilsen en som bryr seg, mer enn du aner

Sanne Marie.

17.12.2012 kl.21:40

Kjære Vigdis.

Du er et vakkert menneske på innsiden, det er helt klart. Jeg har ei venninne som lider så sterkt av anoreksi og bulimi, og hun holdt på å dø for noen uker tilbake.. Jeg synes det er forferdelig som pårørende... kan ikke tenke meg hvor vondt det faktisk er.

So don't you worry your pretty little mind

People throw rocks at things that shine

And life makes love look hard

Jeg er her for deg uansett når det måtte være. Du skal vite at du er en sterk person. Jeg skjønner hvordan kontrollen tar over. Har selv slitt med kontroll og så videre, bare på helt andre måter. Det folk må skjønne ... er at anoreksi er ikke ønsket eller "drømmen" om å bli tynnere. Anoreksi ,som du nevnte, ligger myyye mer dypere enn det! Anoreksi er den stemmen som er i hodet ditt. Den mange liker å gi et navn. Anoreksi er når du har mistet kontrollen. Anoreksi er når du ikke er deg selv lenger,fordi stemmen i hodet har tatt over kroppen din.

Du er fantastisk.Stå på videre,sunshine.

Henriette

17.12.2012 kl.21:45

Sitter med tårer i øynene! Å legge ut dette innlegget var sterkt gjort av deg. Fikk helt skjokk over å lese artikkelen om Christer falck, han er syk i hodet sitt. Håper du blir frisk, du er kjempefin og alt han sier er bare tull... Stå på å bli frisk, du er fin og bra og det fortjener du! Har hatt spiseforrstyrelser selv (ikke anoreksia) men jeg skjønner deg godt, spesielt det du sier med å skape kontroll og at det er mye mer bak enn å være tynn! Håper du klarer kampen, lykke til videre!

Julie

17.12.2012 kl.21:50

Han er en idiot, og burde virkelig få lære at anoreksia ikke er bra. Kan ikke noen bare banke det inn i hodet hans?

(Dette du har skrevet, er utrolig bra!)

Huff, jeg synes virkelig synd på deg, og jeg håper du kommer deg gjennom sykdommen og blir bedre <3 Det hadde vært en utrolig sorg å miste deg fra verden, slik som det alltid er når noen går bort. Jeg vil ønske deg lykke til med å blir frisk!

Og jeg vil bare si en ting til, skjønnheten kommer innenifra og dette viser du på en utrolig sterk måte, du er vakker! <3

hedda

17.12.2012 kl.21:52

Meget sterkt innlegg.. Respekt

Oda Karianne

17.12.2012 kl.21:57

"Miste respekt for dæ dersom du slutte å spis fordi han kalt dæ feit. Har du så lite sjølrespekt og sjølinnsikt synes æ bare synd på dæ. Bynn å spis, hærre gud, du e da faen itj feit!"

Alle med knødde kommentarer, herregud, det er DERE som skal skjerpe dere. Det er ikke "bare å spise, det er ikke så vanskelig." JO, det er AKKURAT det, det er! Jeg har ikke spiseforstyrrelser, og jeg vet veldig godt hvordan det er uansett. KROPPEN er vant til lite mat, og når man utvikler noe så forferdelig og vondt som anoreksia, så blir kroppen vant til minimalt med mat.

Jeg hadde influensa for et år siden, og i tillegg er jeg kjempe deprimert. Da jeg var syk klarte jeg ikke spise noe særlig, og det ble kroppen min vant til. Så i det jeg ble frisk og skulle spise like mye som spør sa kroppen nei. Jeg blir KVALM av for mye mat nå, og det er bare pga det lille som skjedde med meg da. TENK på Vigdis da? Hvordan hun har det. Jeg blir så kvalm og dårlig av spydige kommenater. DERE skal skjerpe dere. Vigdis er sterk. Sånn er det bare. Så ikke kom her og kom her med at "det er bare å spise."

Guro Johanne

17.12.2012 kl.22:09

Herregud, det der er verre enn hva en humanitær organisasjon (eks: Røde Kors) kommer med fra sultne barn i Afrika! Og når jeg sier verre så mener jeg tynnere! Du er syk, men stå på jeg har trua på deg. Du må spise, og om et år håper jeg på å få se sånne bilder igjen men deg med kjøtt på kroppen og uten spiseforstyrrelser og sykdom!

All hat er sendt i hjertet til Christer Falck!

All respekt rettes mot deg<3

Cecilie

17.12.2012 kl.22:13

Vær sterk, jeg heier og har troen på deg <3

Janka Bynne

17.12.2012 kl.22:16

utrolig sterkt å lese. christer Falck aner ikke hva han babler i. Alle er nydelige på sin egen måte. og jeg synes det er så utrolig bra at du tørr å vise fram sykdommen din, men at du også skriver du jobber med å bli kvitt den. DET er sterkt. Du er ei vakker jente, uansett hvordan kroppen din er. Bare stå på. det er mange som bryr deg. <3

Lise

17.12.2012 kl.22:21

<3<3<3<3

JEG HEIER PÅ DEG

STÅ PÅ

GGG

17.12.2012 kl.22:26

Det burde ikke ha noe å si hva han synes, sier eller gjør.. Herregud..

Ingvild

17.12.2012 kl.22:41

Sterkt å lese! Christer Falck vet ikke hva han snakker om! Stå på <3

camilla

17.12.2012 kl.22:43

Åj.. Ble helt målløs jeg.. Du er virkelig perfekt akkurat som du er! Uutrolig sterkt skrevet! Vi heier på deg ! Virkelig:)

Ida

17.12.2012 kl.22:53

Utrolig sterkt! Har selv slitt med bulimi i snart 5 år. Håper virkelig at du er på bedringens vei, og gradvis godtar at vi ikke alltid kan kontrollere alt! Du er god nok, og DU fortjener mat!!

Lena Hærum

17.12.2012 kl.22:53

Fikk tårer i øynene av å lese dette! Helt sykt at noen kan si noe sånt, uansett om det var sarkastisk ment eller ikke..Stå på, håper du får oppfylt drømmene dine, ingenting er umulig:-) <3

Silje Marie Borge

17.12.2012 kl.22:55

Christer Falc er en man som jeg har rett og slett mistet la respekt for. Det var ille nok når jeg så intervjuet med han, men nå som du har skrevet dette ser jeg det mye bedre, og at det er enda værre en det jeg først tenkte. Eg kjenner deg ikke, og aner heller ikke hvem du er, men jeg ønsker deg al lykke, og håper du en gang i fremtiden er kvitt sykdommen, dette er noe som ikke noen som helst fortjener. Dagens samfun er fuckd upp.

Kristianne

17.12.2012 kl.22:57

Ååå fine Vigdis! Det gjør så vondt å se disse bildene, jeg kan nesten ikke fatte det! I mine øyne har du alltid vært så pen, så pen at jeg blir misunnelig. Sist gang jeg så deg var på Ellemelle, og gud som jeg savner det og deg! Du fortjener så inderlig mye å bli frisk! Du fortjener å leve! Du fortjener å bli frisk! Du fortjener å kunne nyte maten!

Jeg er glad i deg, Vigdis!! <3

17.12.2012 kl.23:11

Er ikke godt å se du har det sånn! :( jeg blir beskyldt for å ha anoreksia nå, og det er ikke så gøy. Blir sur og skuffet over meg selv, og spiser lite. Har mistet nesten 15 kilo etter at det ble sånn, og jeg føler meg fortsatt for stor. Så jeg har en liten anelse om hvordan du har det.

vær sterk, jeg vet du klarer. :)

Bennysriddle

17.12.2012 kl.23:18

Du er så utrolig sterk! Har lidd meg igjennom denne sykdommen jeg også, så jeg vet hvordan det er! STÅ PÅ!

Mina

17.12.2012 kl.23:21

håper alt ordner seg!! stå på! dette klarer du <3

...

17.12.2012 kl.23:21

Jeg misunner kroppen din til de grader. Min er stor og feit, full av fett. Det må bort.
Dette var utrolig sterkt og bra skrevet. Kjenner jeg får vondt inni meg av å se på disse bildene og jeg håper virkelig at du klarer å bli frisk og at det går din vei!! Du skal vite at du er en utrolig sterk jente.

Christer Falk er en idiot og jeg tror omtrent alle i dette landet har mistet respekt for han. Han sier og mener så mye dumt at det ikke er til å tro. Kjenner jeg blir sint inni meg pågrunn av han!

silje

17.12.2012 kl.23:32

Han er en idiot som snakker om ting han ikke vet om!

BLI BEDRE <3

niklas <3

17.12.2012 kl.23:39

stå på <3 hold deg oppe :D

Maria Amalie Oterhals

17.12.2012 kl.23:47

Sitter her med tårer i øynene. Utrolig bra skrevet, og det var virkelig sterkt å lese. Skjønner ikke hva Christer Falck tenker med. Han er rett og slett en gal tulling. Men jeg håper at du blir frisk igjen. Stay strong <3

Truls <3

18.12.2012 kl.00:34

Stå på dette klarer du.

Ida

18.12.2012 kl.00:51

Utrolig bra skrevet, han Falck kan være så inni ***** dum?! Har ikke ord jeg.. Du kommer deg igjennom dette, det veit jeg <3

Mariell

18.12.2012 kl.01:04

Tusen takk Media, som fucker opp hjernen til unge jenter og gutter der ute!

Takk for at dere viser at skjønnhet er sult, dop og alt for hard trening.

Ingen skal i dag tro at de er bra nok, eller være fornøyd med seg selv.

Det er akkurat slik vi vil at verden skal være.

Takk for at dere hjelper tusenvis av familier med å miste det de har kjærest, og takk for at dere lar det stå tomme skolepulter i klasserommene.

Bloggen din, den viser min største frykt!

Jeg er så redd for å oppleve det du går igjennom nå, det har jeg vært siden jeg lærte om det på ungdomsskolen.

Jeg håper at du kommer deg, og at du klarer å komme deg igjennom den harde kampen du er i nå! Jeg håper at du og familien din klarer å få leve så "normalt" som mulig igjen, og at alle de onde stemmene i hodet forsvinner.

At du skal bli frisk er mitt juleønske for i år.

Takk for at DU inspirerer meg, med å være ærlig å åpen for oss andre.

Og lykke til videre.

Du er et sterkt og vakkert individ, men ikke pga spiseforstyrrelsen, men fordi du er så ærlig!

Ikke la noen tro det motsatte.

<3

Anette

18.12.2012 kl.01:08

Anoreksia er en forferdelig sykdom! :(

en helt vanlig gutt

18.12.2012 kl.01:11

utrolig hjerteskjærende! Sitter nå med tårer, og en svær klump i halsen. leste akkurat innlegget i Se&Hør om Falch, og ble lamslått av alt det idiotiske han mener, stakkars barn, Eirin som ble kaldt FHM-chubby, som han ødela + alle andre jenter OG gutter, som sliter med selvtillit. hvis ikke Eirin er god nok, hvem er da gode nok? vil nok mange med spiseforstyrrelse tenke, tror jeg. "jeg er i hvertfall ikke god nok" utrolig trist. har aldri selv vært på denne bloggen, eller lest andres spiseforstyrrelse/ anoreksia blogger, har egentlig ikke satt meg noe spesielt inni det, bortsett fra skolen for noen år siden. men her sitter jeg, med tårer i øynene og ser hva dette gjør med folk! har virkelig åpnet øynene. Utroolig sterkt skrevet, du har noen veldig gode poeng, og viser virkelig hvordan det faktisk er, noe Falck ikke har peiling på. han dummer seg ut foran hele norge, og ødelegger liv. håper virkelig du vil klare deg helt fenomenalt! :D du har herved åpnet øynene til en vanlig gutt, og fått en ny leser!

Merethe

18.12.2012 kl.01:48

:( sitter her med tårer i øynene. Har lest hele bloggen din nå. Hvert eneste innlegg, og sett på hvert eneste bilde!

Du viser en styrke ved å skrive som du gjør, og bildene er så fine!

Jeg håper virkelig du kommer deg gjennom dette, og at du kan få oppfylt drømmen med reising og fotografering!

Og jeg er enig med Mariell, har et juleønske om at du skal bli frisk.

Stå på, jeg følger deg!

Leo rusten

18.12.2012 kl.05:56

unnskyld.... ej starter berre med det.... Unnskyld ej kjeme til å fortsette med å vere litt sårande, ej følger litt med på debatten i media om kjønnsidealet og føler detter eit godt eksempel. Ei jente melder seg på eit program som hovedpoenget er at man skal bedømme jenter i forhold til kjønnsidealet til modeller. Ho vil då få negative kommentarer og dritt slengt imot sei, både ifrå kjendiser som stiller på "direkten" og ifrå folk som he sett ho på tv. mange her støtter folk imot krister falck og støtter jenten av dinne bloggen sin hat kampanje mot han.... SORRY ej ser det ikkje.... jenta på denne bloggen setter eit mål! og ho viser fram eit MÅL i form av ein kropp som unge jenter kan måle seg imot! ej anteke her og no og ej anteke voldsomt mykje men jenta som er fotografert skjønner ho er litt for tynne med tanke på ha skriver.... tenk over bilde og tekst vesla

Leo rusten

18.12.2012 kl.06:40

må fremdeles seie unskyld.... har for all del all muligens respekt for anoreksi og spiseforstyrrelser vil ikkje slenge dritt om folk som har denslags problemer..... og viss noen føler seg truffet so seie ej unskyld.... men ej står for det ej skreiv.... på mange måter er den her slags framvising og reklamering for falck og kropper det som er ein del av problemet.

Lena

18.12.2012 kl.07:57

Stekt, stå på!

Andrea

18.12.2012 kl.08:43

Neeei huff... Det der var ekkelt å se på... Unnskyld om du tar det inn på deg på en frekk måte, men det var ikke det som var meningen. Men er det sulting du gjør? Siden du er så tynn tenkte jeg...

Martin

18.12.2012 kl.08:59

Nydelig!

marita

18.12.2012 kl.09:27

ver så snill å slutt. Dette skader kun deg!

Noen har fortalt meg at man ikke skal bry seg om hva andre sier eller gjør.. bare man er fornøyd med seg selv. Kan man egentlig bli fornøyd med seg selv?

Du er alt for tyn, å det hvet du selv. ellers hadde du ikke laget denne repotasjoen. du trenger hjelp vennen.

Blir lei meg når jeg ser på bildene dine. Kan ikke forestille meg åssen liv du har. men det er KUN DU som kan endre på det. Jeg hvet du har styrken, bare du finner VILJEN!

LYKKE TIL<3

Bea

18.12.2012 kl.11:09

Dette skader deg så mye, du må slutte å skade deg! Du som er en så vaker jente,det gjør vondt å se på det:( Du er altfor tynn, herregud!!! Jeg ser hvordan det er , og hvordan det føles, håper virkelig at du får den hjelpen du trenger.. Værsåsnill vakre deg slutt med dette, veit hvor vanskelig det er , men gjør det. Jeg kan se hva som er i dine øyene, og det gjør bare vondt for meg som ikke engang kjenner deg. Håper du får den hjelpen du trenger!!

18.12.2012 kl.11:10

Som mange av de snille menneskene som støtter deg, må jeg bare si at for meg er du en stor inspirasjon. Det at du klarer, og tør, å skrive om en sykdom så forferdelig og morderisk som anoreksia er fantastisk. Du skriver også utrolig bra, og alt det gode som jeg håper kommer din vei er vel fortjent etter alt du går, og har vært igjennom. Jeg heier på deg, og vil alltid være her for deg!

God jul, god bedring, og gode ønsker for det nye året!

Klem Mari

Ida L

18.12.2012 kl.11:44

Utrolig sterkt å lese, og du er utrolig tøff som skriver et slikt innlegg! Ved å lese dette, fikk jeg et godt innblikk i hvordan det er å leve med denne sykdommen, og jeg fikk også føle det at du er en utrolig sterk person. Jeg er helt sikker på at akkurat DU vil klare å komme deg gjennom og ut av denne sykdommen. For akkurat DU er sterk nok. Og akkurat DU er perfekt UANSETT størrelse.

Drit i ham, og lykke til videre <3<3

18.12.2012 kl.11:46

Sterkt skrevet <3 har anorexi selv, men jeg er ikke så tynn :c jeg synes virkelig synn på deg... Du får ikke lov til å dø av sykdomen! og han duden er bare en ren idiot! han vet ikke noe om anorexi! er her for deg<3

klem, Gøran<3

18.12.2012 kl.11:49

vet du hva kjære deg! se å bra du er. se hva slags person du er. tenk så sterk du er som tørr å stå opp for noe som dette og at du har anoreksia og klarer å se og si selv at du faktisk er tynn. tenk å bra på vei du er da. vet du hva, du må se i hjerte ditt, se hvilken person du er, og ikke om man er tynn eller ikke. hør på deg selv, og si til deg selv "jeg skal klare det" du er en sterk person, og jeg har aldri sett deg, jeg har bare lest om deg her. og det jeg kan lese utifra her, er du man kan se deg som er person som har en bra personelighet, skjønner faktisk hva som er de virkige verdiene er. stå på kjære deg, ønsker deg masse lykke til, du er sterk, og det kommer fra hjertet!

18.12.2012 kl.11:59

kjære søte deg! de virkige verdiene i et liv er ikke å være tynn nokk, eller se best mulig ut. men de personene du har rundt deg! som jeg har lest her, ser det ut som du virkelig bryr deg om folk rundt deg, se på deg selv, se på deg selv i speilet, og tenk "jeg er god nok" fordi det er du. du er god nok for alle i familien din, du er god nok for alle vennene dine. du er perfekt, på akkurat den måten du er på. jeg vet, og mange andre vet at du kommer til å bli frisk, du kommer til å stå på beina igjen, du kommer til å bli en kjent person mange unner. fordi det kan man se utifra dette innlegget. jeg personelig mener at du som person er bra nok, tenk hvor glad familien din er i deg, tenk å glad vennene dine er i deg, ikke mist de, og de vil hvertfall ikke miste deg!

Kjære deg

18.12.2012 kl.12:41

Altså, hvorfor ta hensyn til en inkompetent idiot som Christer Falck? Hvorfor i helvette bry seg? Mennesker vil alltid komme med idiotiske utsagn. Det er opp til deg selv å sile ut hvilke utsagn som skal ha en betydning for deg og ditt liv. Dersom Tone Damli Aaberg uttalte seg om at kort hår ser helt jævlig ut, hadde du da latt håret vokse? Nei. Fordi livet handler om deg, og DINE meninger. Du er god nok som du er. God bedring.

Marianne

18.12.2012 kl.12:50

Christer Falck er en tulling som skulle blitt kneblet offentlig for lenge siden! Ja og helst hatt seg en på tygga også!

Har ikke ord for hvor mye det kokte over for meg da han kalte Eirin fra Top Model for "FHM-chubby"!

Ja det kan vel være så at hun meldte seg på et idiotisk program med ett enormt kroppsfokus, men herrejemini da, dama hadde jo nydelig og formfull kropp! INGENTING galt med den! Alikevell får hun pepper for ikke å være størrelse minus!

Kroppshysteriet gikk for langt for lenge siden og det har bare fortsatt og det har ødelagt for en drøss med jenter og gutter. Rart det er LOV?

En og enhver som fulgte med i Naturfagstimene på skolen VET at vi mennesker kommer i alle størrelser og former.

Noen er lange, noen er korte, noen er tynne, noen er litt større, noen har muskler, noen har smidighet, noen har blondt hår, noen har brunt. Slik kan man holde på i en evighet!

Hva alle disse har til felles, er at de er vakre akkurat som de er.

Jeg har enorm respekt for deg som tørr stå frem slik offentlig på bloggen din, med bilder og en tekst full av følelser.

Jeg håper og tror at du en dag skal klare å komme deg gjennom dette.

Jeg har selv slitt med blant annet depresjoner i mange år og VET at det ikke "bare" er å "ta seg sammen".

Stor smekk til alle som kommer med slike uttalelser!

Stå på kjære Vigdis. Du har familie og venner som bryr seg, og en drøss med støtte fra andre i samme situasjon og folk som bryr seg som medmennesker.

Gi aldri opp, uansett hvor vondt og vanskelig det føles til tider, så skal du en dag reise deg og kunne si "Jeg vant!"

Susann Gabrielsen

18.12.2012 kl.13:42

Dette er noen av de sterkeste bildene jeg noen gang har sett. All respekt til deg, jeg heier på deg!

Trine

18.12.2012 kl.13:44

Utrolig sterkt skrevet, dette var tøft gjort av deg!

skjønner ikke hvordan noen kan skrive noe sånt, stå på videre.

Masse lykke til, du er vakker! <3

inger marie fjelle

18.12.2012 kl.13:49

ikke hør på christer falck..

sterke ord, men det er ikke fint å vare så tynn!

du må prøve å legge på deg, å bli normal! :)

hvis du er sterk nok, så får du til det! :)

Karina

18.12.2012 kl.14:17

Slike mensker som Christer Falck er onde mensker! ikke hør på sånne som han! du fortjener bedre en best! plis gjør noe med det for din egen skyld, drit i den idioten som prøver å ødelegge deg! spis normalt å gjør det beste ut av det, du er en utrolig person som skriver om dette,og jeg fikk veldig vondt av deg når jeg så dette her,her er vi mange mensker som vil hjelpe deg. jeg lover du er mer verdt en det han behandler deg! Stoooor klem fra meg Karina!

abedulla

18.12.2012 kl.14:54

Fy faen, så ekkelt

Bames Jond

18.12.2012 kl.15:13

Ekkel attention whore.

stine

18.12.2012 kl.15:53

kjempe bra skrevet, men du må serriøst dra til legen og fikse kostholdet og spise, dette er farlig for deg.

Emilie

18.12.2012 kl.16:12

Du er så modig! Stå på og ikke la noen knekke deg!

Vi er mange som støtter deg på din vei <3

Håper virkelig Christer Falck leser dette...

maylen

18.12.2012 kl.16:22

Jeg har aldri lest bloggen din før, dette var et sterkt inntrykk å få. Så uvirkelig, men samtidig realitet.. Den smerten du lever med hver dag virker så fjernt for meg, det er vondt å lese, vondt å se andre mennesker lide.

Jeg ønsker deg alt godt, at du vinner kampen mot deg selv, at du blir støttet og at du blir møtt med kjærlighet. Stå på og vær stolt over deg selv!

Petter

18.12.2012 kl.16:36

Du skal ikke dø for det er snart jul du skal ikke dø for at det er veldig mange som kommer til og savne deg vis du dør så vet du at gud skal ta hånd om deg han skal være din hyrde på dine veger.. du skal ikke dø!! Og du skal få det miraklet som holder deg i livet Du skal bli frisk ikke dø du skal leve livet ditt.. Du er så modig og du får mye respect av meg

Mona Høie

18.12.2012 kl.16:39

Wow. Og til dere som kommenterer dritt, seriøst skjerp dere. Tror jenta VET at hun trenger hjelp, og får det nok sannsynlig også, tror heller ikke jenta gjør dette for "oppmerksomhetens" skyld, og om hun gjør det, hva faen så? Hjerteløse syke mennesker som kommenterer dritt på bloggen til en jente som faktisk ikke har det bra. Og enten hjerteløse eller bare utrolig DUMME og uvitende Christer Falck. Stå på jente!

Åsne

18.12.2012 kl.17:02

Det du skriver er vakkert! Du er en sterk person som tør å skrive om dette! Jeg ønsker deg all lykke og gir deg all min respekt! Vær stolt, det har du grunn til!

Tone M

18.12.2012 kl.17:12

Snart klar for beach 2013, men ikke helt enda.

Me, myself and I

18.12.2012 kl.17:13

Christer Falck er bare en drittsekk som sier noe sånt.. Håper du begynner å spise litt mat!

18.12.2012 kl.17:17

Du er ganske fin du, Vigdis. Jeg vil deg bare godt. Jeg håper du blir frisk så utrolig snart. Du har så mye å leve for! Fortsett som du gjør, med behandling og alt. Det er så mange som er glad i deg og som setter pris på deg for den du er. Ikke for hvor lite du spiser eller hva du viser på vekten. Jeg gleder meg til du blir frisk igjen og jeg kan få se den sprudlende, vakre jenta full av energi som jeg en gang ble kjent med. Fordi du vil få energien tilbake, og sprudelen(?). Du er best og fantastisk og super! Du kommer til å få det til! Det vet jeg!

GO VIGDIS! JEG HEIER PÅ DEG, SNUPPA!

Hans P

18.12.2012 kl.17:57

Du ser bra ut! Fortsett å holde motivasjonen oppe til sommeren!

thomas

18.12.2012 kl.17:59

Jeg synes du har litt for mye overflødig hud, du bør kvitte deg med det :) kanskje også litt for mye fett på hoftene og på ryggen ellers bra jobba

Marie

18.12.2012 kl.18:08

hei <3

jeg sliter på en måte med den samme stemmen i hodet og har lenge tenkt på om jeg har anoreksi, når jeg leste dette forsto jeg at jeg på ingen måte har det men trodde det og er veldig stolt av deg som går ut med dette og står for den du er <3

Captain America

18.12.2012 kl.18:09

The winner is the thinner, seie nå eg. Du burde gjerna fått operert vekk någen av de ribbeinå, de får deg te å se feit ut.. no offense asså

Heilt ærlig..

18.12.2012 kl.18:11

Ingen som tvinger deg til å ikke spise

R

18.12.2012 kl.18:37

Jeg har SÅ mye respekt for deg. Stå på, og håper du blir like frisk som du var før! Du har en helt fantastisk personlighet, iallefall som jeg kan lese igjennom bloggen din. Alle disse dritt kommentarene, skal du bare glemme å tenke på. De urespektløse idiotene, prøver kun å få deg til å synke ned. Men det skal ikke funke, det vet du. Røys deg opp og vær bedre enn de, ikke synk ned på demmes nivå. Føler kanskje at litt av dette kan missforståes av mange, men det var bare godt ment av alt dette. Og når jeg leser dette i hodet mitt, så blir det lest med en positiv stemme og med masse respekt. Tro meg, jeg håper virkelig at du blir frisk igjen! Du er vakker, husk det!

evineamalie

18.12.2012 kl.18:40

Håper virkelig du kommer deg gjennom dette, og blir frisk til slutt. Du er en sterk person, og det viktigste er å forstå hva som skjer med kroppen, og innse at du faktisk har anoreksi. Da har du allerede kommet et stykke. Heier på deg!

18.12.2012 kl.18:51

til helvette med Christian Falck. Han fortjener ikke noe annet enn smerte og ensomhet. Stå på! Du klarer det til slutt <3

Maria

18.12.2012 kl.19:15

Herregud, du er helt rå! Du skal faktisk bli frisk du, Vigdis. Om du vet det eller ikke, for du er sterk og du greier dette!

Jeg kan si at jeg mistet all respekt for Christian Falck, han har ikke noe han skulle ha sagt.

- maria :)

Linn Merete-Mamma til Nikolai

18.12.2012 kl.19:17

Den idiotiske Christer falk,han burde skamme seg!! jeg skulle ønske jeg kunne ha gitt deg mitt fett for jeg har for mye.Jeg for så vondt av deg :/ stakkars.Håper du klarer å legge på deg å blir frisk.Du er en sterk jente! Jeg får så vondt av å se på deg :( <3

Jeg skal dele ditt innlegg på bloggen min og facebooken! <3

18.12.2012 kl.19:54

ÆSJ! LÆR DEG Å ETE, FYFAEN!

18.12.2012 kl.20:11

omg :( kjære venn. alle e perfekte på vær sin spesielle måte, uansett kor tjukke eller tynn de e. husk d! håper så inderlig at d ordner seg med spisingen! :(

Meg

18.12.2012 kl.20:13

Du er sterk <3

maja

18.12.2012 kl.20:18

nytt forbilde før meg her.. ikke førde at du e tynn, men du har ei ufatteli sterk personlighet å en fantastisk viljestyrke.. stå på søte deg <3

Marie

18.12.2012 kl.20:35

åhgud, kjære deg. uttalelsene til christer falck er jo ironiske, skjønner du ikke det? uff, dumt at det må bli misforstått på en så drøy måte.

Marianne Kristoffersen

18.12.2012 kl.20:37

Uff da.... høres eller ser ikke bra ut :( håper du klarer og komme deg over dette. Jeg er en person som har hatt litt problemer selv, men det har ikke gått så mye utover meg som med deg. Skal tenke på deg :) Mange tror sikkert at du gjør dette for å få oppmerksomhet, men det er sånne snobbete personer som har alt og tror de er perfekte. Syntes man skal lære å se ting fra andre sin side noen ganger også, det er viktig. Håper virkelig du kommer deg over dette, masse lykke til fra meg <3

18.12.2012 kl.21:26

Omg!

Du er så tøff vigdis, håper det går bra med deg!

Og dere gutter som har skrevet at hun må bli tynnere drit i seriøst!!!

Hun må få lov til å leve livet sitt uten å ha så vondt og sulte!!!!

Dere er noen drittsekker, jeg håper virkelig at dere bare dør sånn seriøst!

18.12.2012 kl.21:41

Du er nydelig person, ikke hør på hva folk sier!

Jeg kjenner deg ikke men jeg har troen på deg kjære!

You go girl!! ;))

18.12.2012 kl.21:53

OMMMG han er et monster .. nei.. han er et SVÆRT monster.. en komplett idiot -.-

Og jeg har troen på at du klarer å bekjempe anoreksien din <3 Du er et veldig sterkt menneske, og jeg håper selvmordstankene dine blir borte <3 livet er verdt å leve, uansett hvor ille det kan være <3 Og jeg håper du tar til deg all denne trøsten, og fortsetter å kjempe :* Never give up! <3 <3

Hilsen veldig rørt 99 jente <3

Lyset

18.12.2012 kl.22:19

At du skrev dette innlegget er en bekreftelse på at du kommer til å klare deg! Det er deg vs stemmen i hodet ditt. Dette innlegget viser at det er din stemme som er sterkest. Det kommer til å ta tid, men du kommer til å klare det. Folk kommenterer hvor trist det var å se dette innlegget pga hvor tynn du er, men jeg ble faktisk glad. Grunnen til at jeg ble glad, er at du viste en så utrolig sterk styrke i å legge ut dette innlegget, at du har vunnet kampen! Du fikk et alvorlig problem frem på en fantastisk måte + at jeg fikk bekreftet at du kommer til å klare deg. Well done!

Vennlig hilsen en som fant lyset i mørket ;)

Hildegunn

18.12.2012 kl.22:27

Fikk tårer i øynene!

Veldig sterkt å lese om hvordan du har det, men du kommer til å klare deg!

Stå på!!

Masse klemmer<3

Emilie 13 år

18.12.2012 kl.22:44

Kjære deg, vær sterk han er helt forskrudd i hodet, får tårer av og lese dette, hold on be strong, dette klarer du.

Klem!

Amalie

18.12.2012 kl.22:44

Det du sier er så utrolig trist, men sant. Har selv vært i samme situasjon, og når jeg klikket inn på linken og leste dette, ble jeg virkelig, virkelig lei meg. Hvorfor i .. er verden blitt sånn som den er i dag. Du må være tynn for å bli noe, for å føle deg vel, for å bli godtatt. Dette er rett og slett et helt forvrengt bilde av skjønnhet og det å være en vellykket person. Jeg har som sagt selv vært gjennom dette, og det å bli litt tynnere, fører for til at man faktisk ikke klarer å stoppe "lykken" av å klare noe. Du blir tynnere, ja, muligens får kroppen din den vekten du ønsket før du begynte å slanke deg, men det er dessverre en hårfin grense mellom hvor lenge en slik slankemetode kan pågå før man faktisk ikke klarer å stoppe å slanke seg, og bare blir tynnere og tynnere. Som du sier selv i innlegget, etterhvert, etter en lang periode med slanking noe man faktisk ikke lenger klarer å kontrollere selv.

Verden er syk, mer enn syk. Blir forbannet bare ved tanken på at fler og fler, grunnet moteindustrien og vår omverden blir syke på denne måten, og skader seg selv slik jeg gjorde en gang.

Kampen ut av en slik sykdom er det hardeste jeg noen gang har opplevd, men du klarer det! Begynnelsen er tyngst, men får man øynene opp, blir ting bedre etterhvert som kroppen blir sunnere. Det eneste som hjelper er rett og slett å bekjempe dette fra ditt indre, og du klarer det, det vet jeg!

Ikke gi opp, tenkt at mange både har vært og er i din situasjon, du er ikke alene. Fortsett å kjemp deg ut av dette. Du skal ikke dø.

Johanna

18.12.2012 kl.23:05

Flotte ord ! Du har kommet langt når du ser dette og det er fantastisk at noen setter store spørsålstegn ved uttalelser som Falck. Stå på videre, vis at du har styrken til å snu det, DET ER STYRKE!! Heier på deg

Inger

19.12.2012 kl.00:10

Helt utrolig. Kan ikke fatte at noen kan gjøre noe sånt mot et annet menneske! Han burde jo sett det komme, med en slik uttalelse? Håper for Guds skyld Christer Falck ser dette innlegget, og innser en ting eller to! Stå på, du klarer å komme deg ut av dette!

Katja

19.12.2012 kl.00:37

Dette var utrolig vakkert og poetisk skrevet, men det var også veldig forstyrrende. Det provoserer når folk i skjønner at det å\ være for tynn faktisk ikke er bra. Det er stygt å si at folk er feit men å være tynn, det er et kompliment. Jeg har personlig opplev å bli kalt en flis, spiker, spinkel osv. det er like sårende.

Jeg kan ikke se for meg hvordan du har det, men jeg kan gi deg ett klisjé aktig råd: Det blir bedre.

Hvis du kommer gjennom denne lange, mørke, trange tunnelen vil fremtidens "tunneler" virke så mye kortere, lysere og større. Stå på, jeg håper du klarer deg :)

Elin Marie

19.12.2012 kl.03:50

Uff, dette fikk jeg tårer i øynene av... Jeg beklager om dette høres helt feil ut, men jeg ble trist av å se på deg. Jeg syns det er trist at det gikk så langt før du fikk hjelp. Jeg håper for din skyld og alle rundt deg at du blir frisk! Og det at du har viljen til å bli frisk, det er DET som er viljestyrke!

Christer F. har jo bare bevist gang på gang at han har ett forvridd kroppsyn på jenters vegne, så ingen jenter burde høre på hva han syns er pent!

Han får seg jo ikke til å barbere seg engang(trooooor noen henger litt igjen fra Robinson)!;p

sindre

19.12.2012 kl.07:36

spis for faen!

villbassen92

19.12.2012 kl.10:06

Huff og huff, stakkas deg, Men han fyrer er helt stygg! ikke hør på han, jeg håper virkelig du kan få hjelp, det må være vondt og ha det sånn,

Du er jo kjempe tynn, og det må være så smertefult og ligge og sitte noen steder, Sender deg masse klemmer, og krysser fingrenene for at det vil gå bra med deg!

Trist og se at man kan bli så syk, så tynn. Forsett og kjempe, !

Eilin

19.12.2012 kl.10:10

Hei Vigdis!

Jeg synes du er en sterk person som tør å vise hvordan spiseforstyrrelser påvirker både deg og familien din. Jeg håper inderlig at du finner veien ut av dette, og klarer å bli en sterk men også frisk person. Ingen bør ha det slik du har det.

Jeg ønsker deg alt vel, og håper du får en fin jul med din familie.

Keep on fighting girl!

Keths

19.12.2012 kl.10:35

Uffameg, jeg får tårer i øynene.... For et sterkt innlegg å lese! Stå på, fortsett å kjemp!!

Hege

19.12.2012 kl.12:15

Dette er det sterkeste jeg har lest på lenge! Det står en utrolig respekt av deg, og du skal være så utrolig stolt av deg selv for at du tar opp kampen! Heier på deg :) Og Christer Falck er vel ikke akkuratt kjent for å komme med de mest intelligente utsagnene...hadde vært flau over å ha noe med en sånn person å gjøre..!

Lill Falch <3

19.12.2012 kl.12:26

Veldig bra skrevet, du er utrolig sterk!

Stå på videre!

ingeborg

19.12.2012 kl.12:38

Ingen kan bestemme hvordan du skal være, det er det på innsiden som teller!

Håper virkelig du blir kvitt anoreksien, unner virkelig ingen dette! :(

Stå på videre! du er sterk!

19.12.2012 kl.12:48

Hvorfor bry seg om hva en pr-kåt "kjendis" sier ?

Kristine Wiik

19.12.2012 kl.13:20

Christer Falck kan bare reise å ryke!

Marie

19.12.2012 kl.14:11

Åh, herregud. Jeg elsker deg!

Vanessa

19.12.2012 kl.14:48

Kjenner ei som har hatt anorekisa.... Sterke greier... Måtte slutte på skolen, 14år og hele 24kg! Hun ble frisk for noen mnd siden. 1+år med sykdommen... Hun klarte å bekjempe stemmen i hodet. Hun trykket maten i seg. Hun så seg selv som tykk, men hun var jo bare skinn og bein... Hun tenkte på alle rundt.. Hvordan hadde de reagert hvis hun hadde dødd? Med den tanken klarte hun å vinne over sykdommen! Det skal mye til, men klarer hun det, må du klare det! <3

Marius

19.12.2012 kl.15:23

Flaueste i verden å ta Christer Falck seriøst. Spesielt for deg når han faktisk kjemper din sak.

Han bruker et virkemiddel som kalles serkasme og ironi. Ganske viktig egenskap å kjenne igjen denne type retorikk slik at man slipper slike flauser som dette.

asd

19.12.2012 kl.15:25

Christer falck sine uttalelser var enten ren ironi eller et PR-stunt.

Anonym

19.12.2012 kl.16:07

Du er så strek! Før ville jeg bli så tynn. Jeg ville se perfekt ut, og jeg syns det var fint! Men har skjønt at det faktisk er en alvorlig sykdom, og ikke bare å trene og spise lite!

19.12.2012 kl.16:11

Hva faen folkens? Alle disse kommentarene som sier: "Haahaha tok du Christer Falck serriøst? Flaut" HOLD KJEFT. Det er MANGE jenter som dette serriøst, for anoreksi er en psykisk lidelse der hverdagen er en evig kamp for å se pen og tynn ut. Så ja, mange tar faktisk det serriøst, og det er helt galt av Christer Falck og si noe sånn når det er millionervis av jenter (og gutter) som har anoreksi. Det Vigdis trenger er støtte, ikke folk som sier "flaut at du tok han serriøst", for selvom mange vet at dette kanskje er ironi HAR DET INGEN TING Å SI FOR DEM. Det forandrer ikke selvbildet deres eller hvordan de tenker. Skjerp dere, og tenk dere om. Dere vet ikke hvordan det er å ha spiseforstyrrelser og burde heller støtte henne. Stå på, Vigdis! God bedring til deg <3 Du er sterk!

Vigdis

19.12.2012 kl.16:23

Marius: Om du hadde tatt deg tid og lest innlegget jeg skrev etter dette, hadde du sett at jeg har fått med meg det og fått en beklagelse fra Christer Falck. Ganske viktig å få med seg slike ting når man skal være spydig mot noen.

Og helt ærlig, flauser? Nei, beklager, men jeg har ikke tenkt til å være flau over å prøve å få folk til å forstå at anoreksi er en grusom sykdom.

Christine

19.12.2012 kl.17:01

dette er bare sykt, spis! synes synd på deg som har anoreksi, virker helt forferdelig :(

Bull

19.12.2012 kl.17:14

Du blir hva du spiser.. du kan ikke skylde på andre enn deg selv! DU som har valgt det, DU som kan gjøre noe med det, så det er helt opp til DEG!

Sofie

19.12.2012 kl.18:36

Får det første hold kjeft "Bull!" Har du en anelse hva du snakker om?!

Jeg syns helt forferdelig syns på Christer Falck og barna hans. Han virker jo hjernedød, han sier at ingen foreldrene vil ha tykke barn. Ekkel drittsekk! Jeg merker jeg blir jævelig provosert! At et menneske kan være så dum og si noe sånt! Mange jenter kan få store problemer av sånne kommentarer!!!!

Jeg håper virkelig du blir frisk igjen, jeg vet det er utrolig vanskelig og ikke høre på hva folk sier, jeg hadde det samme problemet.. Keep fighting!

God jul til deg og din familie<3

Håper ikke dette ble alt for langt!:D

Sofie

19.12.2012 kl.20:52

<3 Tenker på deg! Du er sterk. Ikke la deg knekke! Vi er mange som skulle ønske at du kunne bli kvitt plagene dine. Ønsker deg en god jul og et godt nyttår, og håper så inderlig at du får koset det til tross for at det er mye mat inne i bildet.

<3 Det er bare du som er deg, og akkurat du er unik <3

Kristianne

19.12.2012 kl.21:36

Det var like før jeg fikk tårer i øynene! Du må bare stå på for du virker som en utrolig sterk jente som har gått igjennom mye hardt. Håper det beste for deg i julen og ønsker deg et godt nyttår<3 ikke hør på hva Christer falck og andre med samme meninger! Det er din kropp og det er du som bestemmer<3 Takk for at du snakker høyt om det, setter utrolig pris på det<3

Martine

19.12.2012 kl.21:58

Kjære Vigdis <3 Jeg...vet ikke hva jeg skal si. Det er SÅ MYE jeg vil skrive, men samtidig så er jeg veldig klar over hvordan ord kan ødelegge. For jeg er dessverre på samme ståsted som deg. Anoreksi er det verste i hele verden. Jeg hater den sykdommen! Jenter som deg skulle bare hatt det bra, levd livet og smilt, ledd og grått av GLEDE! Vit at jeg tenker på deg og ønsker deg alt godt. Du er en vakker jente og du skal bli frisk. Det vet jeg! Har troen på deg. Dessverre er det de sterkeste jentene som ofte får denne diagnosen... Take care! Ikke gi opp <3 Stor klem!

Ida Andreassen

19.12.2012 kl.22:28

Han Christer Falck kan dra til helvete ! uansett hvor mye du veier så er du verdt noe i denne verden! og at han snakker om barna sine på den måten, eller i det hele tatt alle barna i verden, gjør at han er en så sinnsykt dårlig rollemodell! Med den holdningen der så kommer han til å miste jobb, barna og hele livet sitt, da kan han vel se hvor jævla fint livet er! jeg blir så provosert av sånne mennesker, at det går ann..

Du klarer dette Vigdis! Hjertet ditt er så mye større enn verden og alle de ordene som kommer i hodet ditt <3<3<3

Helene

19.12.2012 kl.22:58

Herregud, les innlegget før dere kommenterer idioter! Jeg blir helt oppgitt over hvor lite folk vet. Man kan ha anoreksi selv om man skjønner at man har det! Og også etter man har oppsøkt hjelp! Jeg må innrømme at jeg ikke vet helt hvordan du har det. Jeg har bulimi, ikke anoreksi. Men jeg vet hvordan det er å være redd for mat, for å spise mindre, føle seg tjukk på tross av hva alle sier. Og jeg vet hvordan det er å kjempe mot en stemme som har hatt makt alt for lenge. Du er utrolig tøff, vigdis. UTROLIG tøff som tør å skrive om problemene dine på nettet og fortelle folk hvordan det faktisk er. Og du er sterk slm kjemper for å bli frisk. De idiotene som sier det er lett er bare uvitende drittsekker. Det er kanskje lett og logisk i teorien, men i praksis er det utrolig vanskelig. Jeg heier på deg, vigdis! Kjemp videre!

tonje

20.12.2012 kl.08:12

Å herre min, jeg har ikke ord! At noen i det hele tatt skriver negative kommentarer på et innlegg som dette trodde jeg ikke skulle skje.

Håper du blir bedre <3

Marthie Elice

20.12.2012 kl.11:08

Virkelig tøft av deg! dette står det stor respekt til!

bra skrevet, forferdelig gripende bilder. Du er flink til å skrive og lage innlegg, jeg håper du blir bedre og kan skrive et nytt innlegg en dag hvor du kan vise bilder hvor du ser sunn ut og elsker din egen kropp :) Det fortjener du og jeg tror du har mye å gi, bare det at du har startet denne bloggen viser hvor utrolig tøff du er.

Jeg var tynn en gang i tiden, nå er jeg bare slank :P og jeg elsker kroppen min, den ser 1000 ganger bedre ut og det får jeg høre av alle, guttene er interresert i meg nå :)

Og ikke minst så føler jeg meg så mye bedre, jeg kan jobbe, jeg kan trene, jeg kan shoppe en hel dag! uten å bli svimmel ^^ det er fantastisk å se kontrastene.

Jeg håper virkelig du får oppleve den samme følelsen, SNART!

Det Christian Falck sier er langt i fra sannheten, gutter/menn mener ikke at "jo tynnere, jo bedre" det er det ingen ved sine fulle fem som mener. alle burde ha noen prosent kroppsfett det er sundt, det er fint. Jeg kjenner til følelsen av å ikke orke noe, før løp jeg for å rekke bussen; måtte stoppe for jeg ble så svimmel, mistet bussen, kom for sent på skolen. skulle løpe 60meteren i gymmen; måtte stoppe for jeg ble svimmel, hele klassen så rart på meg, læreren ble sur.

Ingen ønsker å leve slik, det er forferdelig, og det er umulig å relatere ved mindre man har opplevd det selv.

Jeg var aldri så tynn som du var, jeg pratet aldri om det, så ingen visste vel egentlig at jeg var syk... Men det er over nå og jeg fikk ingen varige mén :) jeg var kjempe heldig!

Jeg håper alt ordner seg for deg au, snart. Og at du vil fortsette å gi av deg selv slik du gjør her, det er virkelig flott å se at noen har styrken til å snakke om det og vise det frem og ta opp temaet, for det er et viktig et!.

Stå på, du kan klare det,

Mvh Marthe

Karin

20.12.2012 kl.13:29

Er så utrolig imponert over styrken din til å bekjempe denne sykdommen. At det finnes storkjefta idioter i verden må vi nok leve med. Men det er han som har tapt, ikke du. =)

ao kaoz

20.12.2012 kl.14:44

ta å tving i dæ mat, spyr du, spis mer, tving det i dæ så ska du få sjå. det e viljestyrke det ..

20.12.2012 kl.16:45

jeg vet ikke om du noen gang kommer til å lese denne kommentaren, men jeg skriver den allikevel.

jeg vil bare at du skal vite at jeg virkelig ser opp til deg. du er veldig modig som står frem på den måten. jeg håper at du har mange nær deg som støtter deg gjennom kampen om å ta tilbake livet ditt, men til slutt er dette du må gjøre selv. ikke for noen andre enn akkurat deg. og jeg vet du kommer til å klare det. akkurat fordi du er så fantastisk sterk. og vakker på innsiden. jeg og alle andre er der med deg. jeg gleder meg til å følge bloggen din, og se at du blir frisk. det kommer ikke til å bli enkelt, men det kommer helt klart til å bli verdt det.

Marius u Jørgensen

20.12.2012 kl.17:32

Utrolig skrevet! Jeg har det på samme måten. Du er sterk! Jeg får tårer når jeg ser hvor vont det er! Stå på! -Marius

Anonym

20.12.2012 kl.17:33

Hei, tenk hvor fin du blir hvis du går litt opp i vekt! Du vil føle deg i bedre humør også. Alle er perfekte på sin egen måte. Å være tynn er ikke å være frisk (Hvis dette er tilfellen). Gjør ditt mål i livet å gå opp i vekt, selv om du blir feit. Gjør helsa di ditt top-prioritet i ALT. Prøver å hjelpe :)

emma

20.12.2012 kl.18:15

ønsker deg virkelig alt godt! disse bildene gnager seg inn i meg. jeg har selv vært i den situasjonen, jeg var ikke like syk som deg, men jeg var syk. veldig syk. jeg er fortsatt ikke frisk, men jeg er så mye bedre, og det er virkelig deilig! jeg håper virkelig at du klarer å komme deg gjennom dette. bare det at du klarer å innse at du er syk er fantastisk, og jeg vet at du kan klare dette. fortsett å kjempe, ta et skritt av gangen, og gled deg over alle oppturer. aldri gi opp.

Ingrid Askeland

20.12.2012 kl.21:41

Utrolig bra skrevet!

Sender mange varme tanker til deg, og vet at du klarer dette!

You just kicked Christer Falcks ass

Vil bare si at du er nydelig og at du ikke trenger å forandre deg for noen!

omg

20.12.2012 kl.22:45

stakkars er så synd på deg.... omg.. tenk på barn i afrika som ikke har mulighet til og skaffe seg mat engang. egoistisk. du har det for bra det er det som er galt ;)

Julie

20.12.2012 kl.22:59

Utrolig bra skrevet! Fortsett å kjemp! Du er utrolig sterk!

Christer Falck går det ikke ann å beskrive med ord engang, hvor mye han ødelegger for andre uten å vite det selv. Vet det er vanskelig å høre på det, men ikke bry deg om hva han mener om kropper. Det har ingenting å si, det som har noe å si er at du blir frisk.

<3 Sender mange varme tanker til deg.

Jamilla

21.12.2012 kl.01:38

<3

sol

21.12.2012 kl.08:26

EJS

Mathilde Haug

21.12.2012 kl.12:20

<3

Ingvild

21.12.2012 kl.13:09

Fantastisk bra skrevet!

Skal virkelig ikke kommentere det han tosken sier, men han sier det bare for å provosere..

Jeg vet at du greier å overvinne dette, du er sterkere enn du tror!

Alle er vakker på hver sin måte, og du er nydelig uansett om du er tynn eller tykk!

Lykke til videre :)

Benedikte

21.12.2012 kl.13:11

Du har gode ord!

Jeg kjenner flere på min alder som har slitt med anoreksia og som også har vært innlagt på sykehus pga dette. Disse personene har nå klart å komme seg videre og er helt friske. Jeg ville bare si til deg, at dette klarer du. Stå på, du er sterk :)

22.12.2012 kl.03:21

RESPEKT

Ida

22.12.2012 kl.14:48

UTROLIG bra skrevet!

Håper det går bedre med deg så fort som mulig :')

Anonym

22.12.2012 kl.22:36

Jeg vet at jeg ikke er helt anonym under dette, men jeg vil si, er utrolig bra skrevet..

Jeg har selv slitt med spiseforstyrrelse i 6-7 år, og måle mitt all along er å ha en kropp som du har nå! det er ikke noe positivt i det, i det hele tatt ,men jeg lengter enda etter den... Hver dag! :|

Fordi at jeg har innbilt meg at det er da jeg kommer til å være lykkelig med meg selv.

Jeg har en lang vei igjen å gå før jeg er der som du er nå , men jeg klarer ikke gi slipp på den drømmen om en slik kropp! :/

MEN JEG ER SÅ GLAD FOR AT DU PRØVER Å KOMME DEG UT AV DET, PÅ EN MÅTE!

Petter

23.12.2012 kl.02:57

Okei. Anoreksi.. Jeg ser du bruker kontroll som argument. Spesielt mangel på kontroll. Det er vel egentlig feil at du mangler kontroll? Jeg mener, du har så mye kontroll at du kan overgå sulten! Du kan gå imot de naturlige instinktene dine i kroppen, de som slår til i nødsituasjoner. Hvordan kan du kalle det mangel på kontroll?

Og jeg skjønner ikke hvorfor du bryr deg om den stemmen. La den skrike, la den hyle. Hvis du har et ønske om å leve, som du argumenterer med, hvordan kan du da la deg overstyre av den stemmen? Du har jo ikke mangel på kontroll.

Stå på! Glem hva folk sier, og finn en vei ut! Spis masse junkfood og lev livet!

KarolineogMic

23.12.2012 kl.23:20

Veldig sterkt og bra skrevet!! <3

Camilla Lian

25.12.2012 kl.11:41

Så utrulig bra skrevet! Du er utrolig sterk som greier å skrive om det, og jeg er sikker på at du er ei veldig sterk jente og derfor klarer å komme deg gjennom dette! håper virkelig du gjør det. stå på:D

- Camilla

Hakke du noe med

25.12.2012 kl.17:25

Støgggg

marte

26.12.2012 kl.18:50

så god du er. lykke til. det er så mange som har troa på deg. den viktigste er deg selv. dette klarer du!

Sunniva Pedersen

26.12.2012 kl.19:33

Bare det at over 2000 mennesker har likt dette på facebook viser hvor mange det er som tror på deg, og ikke minst glad i deg! Stå på! dette klarer du!

Helene

27.12.2012 kl.18:13

Veldig veldig bra formidlet! For oss som ikke står i din situasjon er dette et hint om hverdagen til mennesker med din sykdom. Jeg syns du er flink som stiller slike spørsmål til andre og deg selv, og får det Litt ut. Håper du virkelig blir bedre, det unner jeg deg. Verden har så mye mer å by på når du har krefter til å oppdage det! Lykke til! :)

28.12.2012 kl.19:44

Absolutt alle med noe mellom ørene skjønner at Christer Falck sa det for å få pr! I tillegg så ser man at dette er noe som har pågått i LANG tid, ikke nå nylig. Skjerp dere.

Julie Wilhelmina

29.12.2012 kl.17:33

Kjære deg!

Jeg skjønner at mine tanker ikke fungerer helt, fordi jeg vet at jeg ikke kan si at du bare må spise, så blir det bra. Det gjør ikke det! Jeg har aldri hatt anoreksi selv, men jeg kjenner folk som har hatt det, og jeg vet at selv om de er på bedringens vei, blir de aldri helt friske. Jeg vet at de har det vondt, og jeg vet at du vil ha det vondt. Men jeg tror du kan klare det! Og den patetiske anonyme personen over meg, som sier det har pågått i lang tid og at herr Falck sa det for PR, det har ingen ting å si. Nedlatende kommentarer sitter inne mye, mye lenger enn komplimenter. Jeg håper bare du tar til deg komplimentene, og at det er noe du kan holde på i en lang stund, for det er mange! Spis litt etter litt, søk hjelp hos familie og venner! Du får det til! Lykke til!

-Anonym-

30.12.2012 kl.19:27

vi bør ikke dømme personen for noe han skrev. Jeg vet det var galt av han og at dere har all rett til å være sure på han.

Men det er det han vil, at dere skal gi han oppmerksomhet.

så la oss være sterke og reise oss over det, det er ikke lett men han fortjener ikke all denne oppmerksomheten:)

så ikke gi den til han.

du er en sterk jente, det skal mye til for å legge ut sånne bilder og vise seg for media på den måten, det er det ikke mange som tør. Mange ser opp til deg, og blir inspirert av din styrke.

jeg håper av hele mitt hjerte at du ikke lar en ussel person ødelegge det for deg.

vi er stolte av deg, håper du rister det av deg og blir bedre.

- Masse varme tanker.

Tina

31.12.2012 kl.08:12

Skjønner så altfor godt hva du mener,desverre.Om "alle"kan bli friske er jeg ikke sikker på lenger.Har slitt selv fra jeg var 6 og sliter fremdeles og er nå 39.Har variert o voksen alder fra 26-50kg,trodde jeg hadde noe på gang,men falt tilbake.Det er for DEG selv du skal prøve å bli frisk,ikke for Christer eller noen andre.Du MÅ ville 110% HELE tiden,det holder ikke å bare være 99% motivert.Hører du for hjelp og det er bra.Når du er så langt nede jo lengre tid tar det å komme opp igjen.Bare husk at hodet må "følge" med om vekta går opp,om ikke vil du ikke få det bra.Lykke til videre.Khemp for deg selv.

Nils

02.01.2013 kl.00:45

Fri vilje. Du har ikke nødt til å gjøre hva Falck sier. Det er rett og slett ditt eget problem, og selv om jeg håper utrolig mye at dette skal gå bra, og støtter deg på alle måter, så er det gale å gi Falck skylden for din sykdom.

Vigdis

02.01.2013 kl.12:49

Nils: Jeg har absolutt aldri gitt han skylden for min sykdom og skjønner virkelig ikke hvorfor du tror jeg skylder på han heller.

pernille

03.01.2013 kl.02:58

Hei Vigdis.

Jeg håper at du klarer deg og blir frisk fra denne sykdommen. Heier på deg til du er i mål. Du er veldig sterk. Du må ikke tro noe annet og ikke la noen si deg i mot. Lykke til videre.

Hilsen Pernille fra ungdomskolen

Anna

03.01.2013 kl.10:01

Ååhh stå på!

kissi

03.01.2013 kl.20:35

Sitter her med tårer i øynene, sterkt og ærlig innlegg.

Fortsett å kjempe, en dag kommer du til å vinne!
Jeg blir utrolig lei meg når jeg ser hva du faktisk har gjort imot deg selv. En sykdom som får lov til å ødelegge livet ditt på denne måten. Du var sikkert ei flott jente som veide akkurat passe da du ble fanget av dette uvesnet som anoreksia er.

Jeg var heldig og rakk å snu i tide. Veide bare 51 kg og lignet ei stor dame i forhold til deg. Med mine 171 var det alt for lite.

Jeg kom meg ut av det, og det kan du også. Kampen tar tid, men du må snu og du må snu nå.

Lykke til.

Silje

03.01.2013 kl.22:34

Dette her er et sant bevis på hva viljestyrke faktisk er. Å tørre å skrive et så sterkt innlegg som rører. Det stikker dypt. Og det gjør vondt, selv om jeg ikke kjenner deg. Du skal vite at du er vakker, sterk og unik, og absolutt ingen fortjener å ha det så vondt med seg selv. Jeg krysser armer og bein for at alt ordner seg en dag. Du skal ikke dø av dette. Det får du ikke lov til!!!!!!!!

04.01.2013 kl.12:38

Utrolig bra skrevet!

Og Christer Falck er bare helt uviten at det ikke skal være mulig!

Vær sterk! jeg vet du kommer til å greie å komme deg ut av dette!

Annecken

04.01.2013 kl.16:02

Hold deg sterk! Hans meninger er utenkelige, brutale og du vet så mye mer enn han. Hold deg oppe og ikke la han få det slik han vil!

All støtte fra meg

Mari

04.01.2013 kl.18:21

utrolig sterkt og bra skrevet. Hans meninger kan ikke telle, han er en idiot. Ikke hør på noe han sier, spis mat, bli frisk!

Alt ved dette innlegget var fantastisk skrevet, stå på videre. Du kan klare det :-)

Tea stains

05.01.2013 kl.12:39

Om dere ikke skjønner at Christer Flack er åpent og innlysende sarkastisk, så tror jeg det er intelligensen det er et problem med, ikke det forvridde bilde av hvordan en kvinne idag burde se ut. Jeg sier på ingen måte at jeg er kynisk og ikke finner noen medlidenhet i hjertet mitt for Vigdis, tvert imot. Jeg har selv lidd av anoreksia, og det er en forferdelig sykdom, en du aldri blir hundre prosent frisk av. Men om det er et problem med den artikkelen, så er det at anoreksia ikke er noe en burde tulle med - ikke at Christer Falck er for anoreksia. For det er han ikke. Sarkasme, folkens. Det burde være åpenbart.

Uansett, samme hvordan du tolker artikkelen; kjære Vigdis, jeg håper virkelig at du blir bedre. Jeg skal ikke legge skjul på at det er veldig vanskelig, men det er fullt mulig. Stå på og bli frisk!

07.01.2013 kl.02:00

Bynn å spis, enkelt å griet

Vigdis

07.01.2013 kl.09:49

Anonym: Hadde det vært "enkelt og greit" hadde jeg vel ikke vært syk?

bulemia nevrosa

07.01.2013 kl.12:17

Dirt i hva sike folk sier! bli frisk du, kjenner til kampen. jeg ble kvitt den og det skal du og!

enkelt å greit å starte å spise? neij! jeg ble kvitt anoreksia men utviklet det til bulemi...

Laila

11.01.2013 kl.21:48

Jeg er helt enig med "tea stains". Dere burde virkelig lære dere hva sarkasme er. Tror dere virkelig Falck sulter barna sine, og ikke minst går offentlig ut med det til se&hør? Da er dere dumme! Jeg har stor respekt for deg Vigdis, og jeg kan tenke meg til hva du går gjennom, men dette er helt feiltolket. Jeg synes også det var helt upassende av Falck. Slikt spøker man ikke med..

Marte

12.01.2013 kl.14:01

Ikke gjør dette mot deg selv! Har vært i din situasjon selv, og det eneste du må gjøre er å bestemme deg for at "nå er jeg så tynn, at nå skal jeg kjøpe meg en sjokolade, uansett hva stemmen i hodet mitt sier." Bare gjør det, ikke tenk over det. Vær så snill å prøv for din egen skyld, uansett hvor tungt det er! <3

frk. Angell

15.01.2013 kl.15:29

Har ingen kunnskaper innen anoreksia, men jeg vil si at jeg synes du er tøff som legger ut et slikt innlegg. Vær sterk og stå på! Det er mulig å få det bedre! Og det sier jeg ikke bare for å si det, men har selv hatt psykiske problemer med overgrep og selvskading, og har det nå veldig bra - så det er håp, også for deg!! :)

Martine

16.01.2013 kl.23:44

Gammelt innlegg, men men... Han er en forbanna idiot, og bare for å nevne det så er jo han langt fra tynn selv! Jeg synes synd på barna hans, "jeg passer på at de alltid er sulten"?! Hadde jeg vært kona hans hadde jeg skilt meg med en gang og holdt ungene vekke! Og han vet jo ikke en drit om modelbransjen heller, det er jo åpenlyst! Det er jo faktisk en grense på hvor tynn man kan være, og ingen ville ansatt en stakkar jente med anoreksi, og kjempe markerte kneskåler og ribbebein, bare for å nevne det... Castingagenter vil ikke ha radmagre jenter... Når det kommer til deg: jeg håper så inderlig du blir bedre! Jeg har ingen spiseforstyrrelse, men man kan vel si at jeg er forstyrret på utallige mange andre måter, men men... Det er så absolutt ikke et liv man velger selv. Det er forferdelig å ikke greie å stå opp om morgenen, og når tanken på skole får en til å ville dø... Som ihvertfall er mitt tilfelle... En glad person har det relativt lett når det kommer til slikt, da er det bare å stå opp, bite tenna sammen og dra på skolen. Men triste, sinte, depremerte folk som MÅ gå på skolen fordi det er ens plikt? Gjør ting så mye vanskeligere. Haha nok om det går langt ut av sporet nå... Men lykke til, stå på, I wish you nothing but the best!!

Marius

20.01.2013 kl.01:14

Vigdis: Alvoret rundt anaroksi har du fått tydelig fram, og jeg syns det er fint at du hjelper til å skape mer viten om det blant folk. Syns bare innlegget ditt har feil premisser.

Herleik

22.01.2013 kl.10:01

Du mekker dette her!!! Stå på, så går det nok bra til slutt skal du se ;)

Hanne

22.01.2013 kl.22:23

All støtte til deg!

Håper du blir kvitt anoreksiaen!

Varme tanker!!<3

Klem

Frå det glade vestland

25.01.2013 kl.15:53

E det så forbannja vanskelig å ha ti se nokka fôr da? He dokker ikkje balltorsdag på østlande? ekkje råd å bli tynn så lenge en har balltorsdag.

Vigdis

25.01.2013 kl.20:00

Frå det glade vestland: Ja, det er faktisk så forbanna vanskelig.

June

05.02.2013 kl.15:36

Jeg vet jeg henger langt bak med å kommentere, men det får være. Jeg dømmer ikke Christer Falck for utsagnene hans, men heller Se&Hør. Klart han burde tenkt seg om før han brukte sarkasmen og ironien til noe slikt som dette, men det at Se&Hør gjorde om på mye av det som ble sagt, er tragisk. Jeg selv ble hysterisk da jeg leste artikkelen om dette, og visste ikke hvor jeg skulle gjøre meg av, men jeg fokuserte på alt annet enn det. Jeg skjønner godt at det er vondt for så mange mennesker når er kjent person uttaler seg slik.

Du er ufattelig sterk, Vigdis - virkelig! Ikke nok med at du tar et stort skritt i riktig retning for din egen del, men du "skremmer" andre gjennom bildene dine, og kan kanskje få folk til å la være å skade seg på den måten. Jeg ser virkelig opp til deg på så mange områder, og jeg er langt ifra den eneste.

En dag vil du bli helt frisk fra spiseforstyrrelsen - det er jeg helt sikker på. Jeg tør å si meg helt sikker på det, for bare utifra dette innlegget, viser du en utrolig styrke - en styrke som mange ikke har. Du har mer styrke enn du noen gang vil forstå.

De stygge kommentarene du har fått, gjør meg kvalm. Det at folk kaller deg oppmerksomhetssyk, er patetisk. Det er de selv som er oppmerksomhetssyke, ikke du. Håper virkelig ikke at du tar til deg sånne kommentarer, men heller fokuserer på de gode og støttende kommentarene.

Jeg heier på deg, vakre Vigdis!<3

08.02.2013 kl.18:33

Merker jeg blir provosert av de som skriver at hun bare skal komme seg over det og begynne å spise. Disse har tydeligvis ingen anelse om hvordan anoreksi påvirker det mentale til en person, det er ikke bare å begynne å spise for en med anoreksi. Det er en evig kamp.

Du kan klare dette om du fortsetter å prøve og kjemper virkelig!

Vilde

15.02.2013 kl.13:51

Herregud, Christer er en jævla idiot. Blir så sykt sint av sånne folk som han. Syns at han bare skal holde kjeft, han ødelegger folk.

Og det med deg. Jeg har ikke ord. Du må komme deg gjennom dette, selv om det er vanskelig. Ikke gi opp, lov meg det. Kjempebra skrevet forresten, du er sterk!

sofie

20.02.2013 kl.17:30

har også spise forstyrrelser, men ingen vet det... skulle ønske jeg var like tynn som deg... kanskje folk hadde likt meg da eller i alle fall lagt merke til meg.

jeg syns du er driiit pen

Budvar K.

11.04.2013 kl.19:26

Helt sykt.

Vet ikke hvem denne Christer Falck duden er, men han har dårlig smak!

Skikkelige damer har deilige lovehandles, pupper og en rumpe som dirrer 5 min etter et realt dask!

Spis med måte, tren jevnlig og du vil føle deg som et supermenneske!

No shit, bare prøv...

Julieeee

12.04.2013 kl.15:09

<3

Drit i Christer Falck og alle andre, du er perfekt og det var du før også. Stå på, ikke la dem knekke deg, dette greier du!

12.04.2013 kl.18:59

SPIIIIIIS FOR FAEN.... DRID I KA HAN HOMSEN SEIE!!! kem e krister? guden din eller? ska du leve livet alaina som en pinne eller ska du ha mann og familie og faktisk vær NYDELIG? VALGET E DITT! ikkje en mann som du aldri har møtt ein gång, som krister!

lykke te ¨å vær stærk, viss du kan drømme om å ha kontroll, så kan du klare d!!!

Hanna

12.04.2013 kl.19:28

Helt sykt, har ikke ord! Jeg verken vet eller kjenner deg men jeg krysser alt jeg har for at det ordner seg for deg. dette innlegget rørte meg, virkelig.

Siri

12.04.2013 kl.21:14

Utrolig bra skrevet, og utrolig rørende! Jeg kjenner deg ikke, men jeg håper virkelig at du greier å komme deg gjennom dette. Jeg heier på deg :)

Nicolas F.

12.04.2013 kl.21:58

Mennesker kan være kalde og kyniske, og de vil være slik de neste 100 år og de neste 1000. du fortjener et flott liv, der ingen ord kan såre deg. Ondskap og tunge ord vil ikke forsvinne, men skyld kan!. Ikke skyld på deg selv om hva christer og andre sier; Du fortjener bedre! Lev et godt liv, holdt deg frisk, finn lykke, det jeg mener av hele mitt hjerte! HUSK: Ondskap vil ikke forsvinne, men kjærlighet for seg selv og de rundt seg vil helbrede hvert eneste sår. Vær kjærlig mot deg selv, pliiiiis <3

Henriik

13.04.2013 kl.03:16

Slutt!

Slutt med det her, det er ikke fint med så tynne jenter, da er det mye bedre med litt former. Litt pupper og litt mage gjør faktisk mange gutter fornøyd. Bedre med former enn ribbein.

<3

27.11.2013 kl.11:20

Du kan ikke fortsette sånn.. du er et menneske du også!

trond 42

27.11.2013 kl.11:55

Jeg syns at du kan bli kvitt litt av de ekstra kiloene, du kommer aldri til å finne noen som vil ha deg om du skal være så feit og ekkel. Dette sier jeg fordi jeg bryr meg om ditt eget beste, og du kan aldri bli lykkelig med så mye fett på kroppen. Jeg må innrømme at jeg brakk meg litt av kroppen din.

Miriam

27.11.2013 kl.12:18

Trond42 - hva faen!?

Vigdis - jeg har aldri vært på bloggen din før, og legger sjelden igjen kommentarer, men her klarte jeg ikke å la være. Dette var vanvittig sterk kost. Jeg håper du kommer det gjennom dette, du virker som ei sterk jente med bein i nesa. Jeg har troen på deg. Du klarer det. Du er sterk!

Jeg vet ikke hvor mye bokstaver satt sammen til ord av en vilt fremmet vil hjelpe deg, men jeg håper det gjør det. Du klarer det!

Tragisk.

27.11.2013 kl.12:29

Virker som du er i overkant klar over hvor dumt anoreksi er, så hvorfor ikke bare spise vanlig? Virker som du skjønner selv at det ikke er noe fint å bli så tynn, så hvorfor vil du bli tynnere? Du tar ordene hans og smører på helt ekstremt for å få uttalselsene hans til å virke mye fælere enn det det antaglivis er ment.

Usaklig innlegg.

Vigdis

27.11.2013 kl.12:40

Tragisk.: ja, for det er virkelig så enkelt. Deprimerte burde jo bare klare å smile og være glad. Anorektikere burde klare å spise normalt, og kreftsyke burde bli friske uten medisiner. Forstå hvor alvorlig psykisk sykdom er før du kommer med sånne ignorante kommentarer. Takk.

K

27.11.2013 kl.12:42

<3

Dans

27.11.2013 kl.13:06

jenter er så jævla dumme at jeg får vondt

Ei som bryr seg

27.11.2013 kl.13:23

Håper du kommer deg på beina igjen så du kan leve livet igjen. På profilbildet ditt ser du vakker ut, du har glød. Du klarer å komme deg dit igjen om du vil! Det virker som du har komt langt psykisk, stå på og lykke til!

Anonym

27.11.2013 kl.14:14

Hmm... du gjør dette fordi du føler det vil glede andre? Synes du selv at du blir penere av å ikke spise til bein på kroppen blir mer markert? Hvis målet ditt i livet er å ha en fin kropp for andre mennesker kan jeg og de fleste si deg at du går mot feil retning.

Men det er bare min mening....

You Do What Ever The FUCK Tou Wanna Do

Sebastian

27.11.2013 kl.14:44

Kjære søte dæ! Spis mat!

Kristiane Julie

27.11.2013 kl.14:58

Dette rørte meg til tårer. Han vet virkelig ikke hva han sier og hvordan det fester seg i hodet. De ordene. Helt uvirkelig at noen ser slik på denne sykdommen.. For det er jo det det er! Jeg er sikker på at du har hørt dette en million ganger, men vær sterk. Dette skal du klare! Du er fin som du er. På din egen måte.. Er sikker på at du har mange rundt deg som bare vill deg godt! Ikke hør på uvitende mennesker som Christer. Han gjør meg kvalm. Stå på <3

Jarle

27.11.2013 kl.14:59

Huff, å se kommentarer som visse klarer å lire av sæ e nesten skremmende imponeranes! Håper du klarer å stenge sånt ute Vigdis og tar til dæ de som støtter dæ og vil hjelpe dæ fremover. Har sjøl kjent/kjenner folk med anoreksi og det er ingen tvil om at det e en kamp hver eneste dag, hver eneste time. Men det e mulig og forhåpentligvis finner du den motivasjonsfaktoren som er utløsende for din del og din vei mot å bli frisk!

Stå på! Det e bare en person som kan vinne denne kampen for dæ til syvende og sist, og det e dæ sjøl :)

a

27.11.2013 kl.15:06

-It doesnt take self control, it takes self hatred

Tror det er endel som har misforstått HVA spiseforstyrrelser er...Av egen erfaring vet jeg at å bli sykelig undervektig virkelig ikke handler om at man har "viljestyrke"

Anoreksi er en grusom sykdom og med en veldig høy dødsrate. Om det "bare" hadde vært å spise hadde ikke denne sykdommen tatt livet av så altfor mange. Dessuten er det slik at når man er veldig underernært/undervektig og har spist lite over tid kan det være direkte farlig(i verste fall dødelig) om man plutselig spiser "normalt".

Hvis du leser dette Vigdis; det ER mulig å bli frisk. Jeg har vært der at jeg trodde jeg ikke kom til å overleve. Jeg hadde nesten gitt opp. Men jeg sitter her idag, 1,5 år senere, flere kilo tyngre og har det langt fra så jævlig som jeg hadde det.

Bruk de du har rundt deg for alt det er verdt! Når man har mistet alt håp selv og ikke er sterk nok til å gå veien er det avgjørende at man har noen som kan støtte en til man er sterk nok til å kjempe selv <3

Sine

27.11.2013 kl.15:19

Jeg så dette innlegget etter at et par av vennene mine likte det på facebook. Det er forferdelig å se hvordan du har det. Å se hvordan du skriver det du skriver. Jeg får tårer i øynene. Det er ille. Men jeg tror at hvis du selv vil, kan du blir bedre. Jeg har troen på deg. Alle har.

Thomas

27.11.2013 kl.15:21

åå håper du legger på deg! åå neei ikke bli tynnere da gråter jeg sånn serr. DU er vakker akuratt sånn som du er! stay strong!

meg

27.11.2013 kl.15:26

hvem er christer falck??

.

27.11.2013 kl.15:28

Mcdonalds every week-end, it will help

00'ern

27.11.2013 kl.15:34

Du er NYDELIG. Spis jenta mi, vær så snill å spis! Prøv så godt du kan, for din egen helse sin skyld, du skal leve lenge, for du er STERK. Håper alt blir bedre for deg <3

Ina

27.11.2013 kl.15:44

jeg tror hjerte mitt netttopp falt ned å knuste i 5 tusen million biter.

Lisa

27.11.2013 kl.15:54

Synes egentlig bare at dette var støtende. Er selvfølgelig ikke ment til deg som person. Vet at han er et jævla rævhull - men å legge ut slikt som dette synes jeg faktisk at blir å dra det litt langt.

Idiot nr. 23

27.11.2013 kl.16:22

Vell, du leste helt åpenbart ikke artikkelen du selv henviste til i innlegget. Kildekritisk much?

"- Ja, det ville jeg. Men jeg passer også nøye på hva de spiser og sørger for at de alltid går rundt sultne, for ingen vil vel ha tykke barn, sier han til Seoghør.no."

Det er pinlig åpenbart at Christer var sarkastisk i respons til de latterlige reaksjonene han fikk for sin "FHM" kommentar. Bare et tabloid som se&hør ville tatt dette seriøst; dessverre.

Madde K.K

27.11.2013 kl.16:24

Jeg syns det er utrolig trist at du skal føle deg sånn og ha det sånn som du har. Men angående det Christer Falck sier, så handler det om hva man tar til seg og hva man greier å sperre ute. Han er ikke den rette personen til å bedømme noen sin kropp, men når de personene har meldt seg på, må de takle å høre andres meninger også. Jeg forstår at dette treffer deg, fordi dette er et svakere punkt hos deg, men jeg mener at det handler om å ignorere det som blir sagt når det er negativit.

Jeg ser ikke noen grunn til å være anonym ved å kommentere dette. Dette er min mening, og sier ikke dette for å få noen til å føle seg dårligere. Men fordi det er så mange som ikke tåler å høre ting (som ikke trenger å være sant) - Man må nesten lære seg til å ikke ta alt til seg og personlig.

Liv Marit

27.11.2013 kl.16:28

Utrolig tøft gjort av deg å skrive dette her, og ikke minst gi så mye av deg selv i alt du skrev og bildene av deg selv!

Håper virkelig du kommer deg igjennom dette her, og ønsker deg masse lykke til videre <3

Othilia Karlsen Kristensen

27.11.2013 kl.16:29

Hei

Det er så klart ikke gøy å hverken se eller lese om Anorexia Nevrosa. Dette er merket som en psykisk SYKDOM og forekommer som regel hos jenter mellom 14 og 19 år. Det er ofte en rekasjon på manglede kontroll hos pasienten: føler at en ikke kan kontrolere noe, men kropp og mat kan kontroleres. Det handler ikke BARE om å være tynn. (alt dette vet du nok allerede)

Til tross for dette, og det at noen kalte deg for "FHM-shubby", så kan da virkelig ikke Christer Falck skyldes på; det er om ikke annet kun å forskyve problemene dine over på noen andre. Du har ikke Anorexia Nevrosa FORDI han sa det, det var kanskje bare pushet over kanten.

Innlegget virker for meg som om du kun har gjort dette for å suge meste mulig oppmerksomhet og for å "ta igjen" på C.F.

Men se det positive; du har allerede erkjent problemet, og kan derfor videre jobbe med å bli sunn. Frisk fra en psykisk lidelse er det nok ingen som blir, men du kan jobbe med å kontrolere sykdommen.

STÅ PÅ! Men ikke skyv problemer og grunner over på andre!

27.11.2013 kl.16:42

Respekt! ❤️

Sindre Tokerød

27.11.2013 kl.16:53

Så utrolig bra skrevet! man kan virkelig forstå at dette er noe du skriver rett ifra hjertet. Stå på!! Aldri gi opp uansett hvor vanskelig det kan være, så er du sterkere enn stemmen i hodet ditt. Lett for meg å si.. jeg har ikke vært i din posisjon, men jeg har følt på lignende. Uansett så må du fortsette å kjempe, skjønnhet kommer innenfra! Det er personligheten som teller når alt kommer til alt, og det er skjønnheten innen ifra som stråler ut. Jeg heier på deg, du skal vinne, det er du som er sterkest! Jeg har troen.

Varme hilsener fra en som bryr seg.

Fra meg til deg

27.11.2013 kl.16:59

Hvorfor la en stemme inni hodet kontrolere deg, hvorfor alltid høre hva den har å si, jeg hører kun på meg selv og alltid meg, stemmen i hodet ditt er ikke viktigere enn din egen.

Kroppen er bare en kjøttdrakt som vi bærer med oss i livet, det er sjelen som er vakker, som viser hvem du er. Der ikke det å være tynn, men å ta vare kroppen vår, kroppen er tempelet til sjelen.

Det spiller ingern rolle hva andre synes om deg, men at du elsker deg selv, selv om det kan være vanskelig til tider. Du er hvem du er, det kan ikke forandres, Og du er nydelig <3

Anon

27.11.2013 kl.17:01

For det første aner ikke jeg hvordan det er å ha anoreksi, og sier ikke at det er lett, men du lar deg påvirke for lett. Folk, Nordmenn spesielt, har det veldig lett for å bli påvirket av sånne ting. I stedet for å se på tullingen Christer Falck, se heller på Jennifer Lawrence som trodde hun var for feit til rollen (noe jeg aldri ville kalt feit), men i stedet for å sulte seg og se svak og tynn ut for rollen, begynte hun å trene... hun sa hun heller ville se sterk ut, sånn at ikke barn som så The Hunger Games skulle begynne å skippe middag fordi det gjorde Katniss, og hun er jo så pen og tynn. I stedet for å høre på det Falck sier, velg heller selv hvem du vil høre på.

-Gutt 17

27.11.2013 kl.17:12

Du kommer til å klare det, ha vilje nok å vit at du alltid kommer til å vær bra nok, får ingen er perfekt, og det har ikke noe med hvordan du ser ut, men om hvordan du opfører deg, skjønnhet kommer i fra innsiden, aldri tvil på det! Det er ikke lett å tro i starten, men snakk om det, ikke skjul følelsene dine og ikke tro at mat er fienden din, men din etterlengtede venn! Ønsker deg så mye god bedring, og håper at du klarer å slå dette.

Hilsen noen som var i din situasjon!

s anonym

27.11.2013 kl.17:14

Hør heller på alle stemmene som sier at du må begynne å spise! Og ikke den jævel stemmen som sier at du ikke får spise... La flertallet bestemme, altså SPIS før det blir for sent!

Elisabeth

27.11.2013 kl.17:16

Stå på du!! Du er sterk, det er jeg sikker på etter å ha lest det du har skrevet/postet her.... stå på, kjemp videre. Takk for at du deler noe så personlig.

Elisabeth

Ann-Helèn Milli Asmyhr

27.11.2013 kl.17:27

Utrolig bra skrevet kjære deg! håper du klarer å bli frisk <3

27.11.2013 kl.17:30

se å få i deg mat!

LH

27.11.2013 kl.17:36

Christer Falck er et ekkelt menneske, som ikke burde ha lov til å benytte seg av ytringsfriheten vi har her i Norge. Han burde skamme seg.

Du er kjempe tøff som skriver dette innlegget! Håper du vinner kampen mot anoreksia. Heier på deg og helsa di <3

Birgitte

27.11.2013 kl.17:36

Det var utrolig bra skrevet! Kjenner meg selv i det! Endelig noen så forstår at spiseforstyrrelse/anorexia ikke handler om tynn eller tykk! Men stå på! Du er sterk! Jeg vett at det ikke er lett å fortsette, men har du venner og familie som støtte deg i dette så vil du klare deg ;) Sliter med spiseforstyrrelse så alt det du skreiv tenker jeg selv! Håper du kommer deg videre og vekk fra dette :) har troen på deg! Stå på <3

niko

27.11.2013 kl.17:37

Hei!

jeg vil bare si at,,, du er den modigste jenta jeg noen gang har sett/lest om !

mange gode å varme hilsen'r fra meg! jeg bryr meg. jeg er her for deg om du trenger meg å snakke med <3

Inger-Johanne

27.11.2013 kl.17:38

<3

Olivia

27.11.2013 kl.17:43

Bli frisk min kjære! Du er sterk og dette var hjerteskjærende å lese. Du er så utrolig verdifull og flott. Du fortjener et bra liv.

Anastasia og Celine

27.11.2013 kl.17:45

Kjenner deg ikke, men vet at du er utrolig sterk!! Ikke gi opp, håper du blir frisk en dag:) Men du er perfelt uansett hvordan du er. Vet dette er veldig vanskelig, vær sterk!<3

Sofie

27.11.2013 kl.17:47

Bli frisk! Jeg vet at om du har nok viljestyrke til å sulte seg selv syk, vil du også klare å finne styrken til å se hvor flott du faktisk er og at du ikke trenger ødelegge deg selv.

Skjønner ikke at noen kan mene at jenter skal bli sykelige tynne for å få status som pen! Håper Christer Falck leser dette innlegget, skal sørge for at han gjør!

Inger-Johanne

27.11.2013 kl.17:54

<3 , håper du blir frisk <3 klarer ikkje å sjå på bildet uten å grina!!! :'(

OR

27.11.2013 kl.18:07

Jeg har aldri hatt anoreksi, men jeg har sett hvordan det påvirker noen jeg er veldig glad i. Kommentarfeltet ditt viser hvor mye folk misforstår hva det dreier seg om. Jeg tror C.F. er en slik person også. Ikke ond. Bare uvitende.

Uansett. Det er et seigt monster du slåss mot. Men det er mulig å slå det.

Ida Kristiansen

27.11.2013 kl.18:07

Til dere inkompetente mennesker der ute:

Tror dere virkelig det hjelper å si: spis litt mer, gutter syns ikke det er fint" osv...?

For hvis dere fortsatt tror det, husk på at anoreksi, som i dette tilfellet, ikke handler om hva f eks gutta synes. Det handler om underliggende problemer som kommer frem i form av at vedkommende prøver å kontrollere matinntakk og vekten FORDI det er vanskelig å kontrollere det som ellers skjer i livet. OK?!

27.11.2013 kl.18:13

#respect ✌️🙏

silje kristin

27.11.2013 kl.18:13

la oss vise vår tillit, vår respekt og våre varme tanker til denne jenta. hun trenger all postiv støtte fra hver og en! det er så mange som lider av det samme i nå dagens samfunn. og det dreper meg inside at det er så mange som gjør det. du ER god nok, du ER verdt alt! du ER verdsatt. Du er så utrolig sterk, mer enn noen annen jeg har sett. Etter å ha lest dette, viser dette meg hvor sterk du er. Ingen uten styrke hadde klart dette. La oss prøve å få denne styrken med på bedringens vei. vil alltid sende varme tanker til deg hver dag. uansett hva.

Mona Høie

27.11.2013 kl.18:18

<3

anonym

27.11.2013 kl.18:18

dette trur jeg veldig mange har gått av å se håper folk tar lærdom av at vi begynner å sette pris på hverandre du er tøff stå på mange som.støtter deg

27.11.2013 kl.18:20

Stå på!❤️

wtf

27.11.2013 kl.18:21

er dette sterkt skrevet, det eneste hu har med i dette innlegget er kroppen hennes og mange spørsmål til Christer Falck

Marina V.

27.11.2013 kl.18:21

Kjempebra skrevet! Du skal og du kan bli frisk <3

Stine

27.11.2013 kl.18:32

Bra skrevet, håper virkelig du blir frisk fort :) Dette klarer du<3

EAT PROTEIN

27.11.2013 kl.18:42

Tynne jenter er bare ekkelt.

Vil anbefale deg å starte med trening og begynne på karbs og proteinpulver.

Malin

27.11.2013 kl.18:45

Jeg får vondt inni meg når jeg leser og ser dette! Håper virkelig Falck ser dette og skjønner hvor tett i hue han er som ikke forstår hvor alvorlig spiseforstyrrelser er!

Håper virkelig du blir frisk igjen slik at du slipper alle plagene du har nå!

Sarah

27.11.2013 kl.18:45

Utrolig stor respekt for deg som deler dette med andre så vi ser hva vi gjør mot oss selv!

Stay strong<3

Poortis - Behind my walls

27.11.2013 kl.18:51

Du burde virkelig få i deg noe mat, ikke frekt ment! Sykdom kan være vanskelig. Eneste grunnen til at Christer falck noen gang har sagt det var for å skape litt drama på top model, når den ene sesongen var. Har selv vært på seminar med han, der han forklarte hvorfor alt ble sagt, og at det var stega. Er bare media som tar helt av med det. Så det stemmer ikke i det hele tatt hva han synes, har personlig snakket med han. Dessuten skal du aldri tro på hva du leser i sladdreblader

27.11.2013 kl.18:53

Du er så mye mer verdt enn det du tror! Du har ingen grunn til å være missfornøyd med deg selv i det hele tatt, du er utrolig pen! Ikke la de dumme tankene styre livet ditt! Dette her kan du greie jeg har troen på deg, ikke bare jeg men mangen andre! Du kan, og du skal greie dette her! Kjemp for deg selv, for du er et vakkert menneske! ❤

Hemmelig

27.11.2013 kl.18:54

Jeg synes du ser pen ut på kroppen, men stå på! Ikke gi opp, og ta bilder for å se om du blir bedre eller ikke. Det funker for meg

.....

27.11.2013 kl.19:08

steike å sterkt å lese! du skal ikke dø fordi en anne person er syk i hode å ikke ser hva sykdommen er! håper virkelig dette vil bedre seg å at du blir frisk å klarer å få i deg noe mat!

Ragnhild

27.11.2013 kl.19:09

Stå på å kom deg unna denne sykdommen. Håper du tar imot god hjelp.

Goo girl!!

Marte

27.11.2013 kl.19:10

Uff, så trist å se! Jeg er veldig glad for at du selv klarer å se at dette ikke er bra. Masse lykke til på vegen mot å bli frisk, kjære deg<3

Tanya

27.11.2013 kl.19:11

utrolig bra skrevet! du er sterk

Julie

27.11.2013 kl.19:12

Du virker som en fantastisk nydelig person som har krefter og mot nok til å poste dette innlegget! Jeg håper så inderlig at det vil gå bedre med deg! Vet det er vanskelige å tenke på nå, men tenk på alt det fantastiske du har i vente! Du er en VAKKER og sterk jente! Stå på, dette SKAL du greie å bli kvitt en vakker dag! :)

wow

27.11.2013 kl.19:14

jeg har alltid hatt lyst å være sånn modell/anoreksia tynn.. men ikke nå lenger.. etter dette jeg nettopp leste og det jeg så. takk:) stay strong

WTF ARE U??

27.11.2013 kl.19:18

KONTAKT MEG JEG SKAL FÅ I DEG MAT, KJØLESKAPET MITT ER ALLTID FULT SPIS UNGE JENTE JO MER Å TA PÅ JO BEDRE FUCK MODELL KARRIÈRE FÅ I DEG FETT FOR FAEN

Håp

27.11.2013 kl.19:21

Hei!

Jeg kom over denne bloggen på Facebook, en venninne hadde delt den.

Etter å ha lest det du har skrevet, så vil jeg bare skrive noen ord tilbake til deg.

Selv er jeg kristen, og jeg har hatt angst og mistet en bror i kreft. Jeg vet hvordan det er å ha det vondt. Grunnen til at jeg i dag har det bedre enn jeg noen gang har hatt det, er Jesus. Han har tatt bort all min sorg og smerte. Han har leget mine sår, og han har trøstet meg. Om dette virker litt rart, så forstår jeg det, men jeg sier bare det som er min erfaring. Jesus elsker deg, og han har skapt deg og har gode tanker for deg og ditt liv. Han vil ikke at du skal være syk eller ha det vondt. Da jeg forstod dette, forrandret det livet mitt. Gud er ikke sint, han straffer ikke. Han er din far i himmelen som elsker deg høyere enn ord kan beskrive. Han fordømmer deg ikke, og han vil hjelpe deg ut av den situasjonen du er i, om du vil la ham gjøre det. I sitt ord har han lovet å aldri forlate deg. Han er alltid til stedet, nær deg.

Dersom du søker å finne ham, ber og leter etter ham, så vil han la seg finne av deg. Selv om han er så nær deg hele tiden, så er det ikke alltid at vi er i stand til å høre hans stemme eller merke at han er der.

Her er noe som viser deg hvem Gud egentlig er:

http://www.youtube.com/watch?v=zJvqmhGs1Y8

Ellers finner du ham i Bibelen. Du vil se at han er der og venter på deg. Han elsker deg. Det han har gjort for meg, det vil han også gjøre for deg! :)

Gud velsigne deg! <3

Lykke til! :)

Jenny

27.11.2013 kl.19:26

Stå på!

voiceofcarro

27.11.2013 kl.19:31

Enkelte av disse kommentarene du har fått gjør meg kvalm. 'Det er ikke så vanskelig', 'Spis for faen', er dere helt dum? Hvis hun bare kunne ha spist og blitt frisk, tror dere ikke det hadde blitt gjort med en gang? Tror du det å såre familien sin og bli såpass tynn og såpass syk er noe man ønsker? Hun har innsett at hun har et problem, det er jo hele poenget. Det er ikke bare å 'spise for faen'. Hun prøver jo, det er jo ikke bare å spise så blir alt bra igjen. Det er jo tanker bak det som fører til anoreksi, at man er stor eller at man ikke fortjener mat. Det er jo for fanken ikke bare å spise så blir man okay igjen, det har jo noe med tankegangen og selvtillit. At dere faktisk dømmer noen for å være syk, og ha problemer med seg selv. Det er patetisk, ingen skylder på en kreftpassient for å ha kreft. Det blir jo like dumt, man kan ikke dømme en person for å være syk. Det er ikke slik at folk ønsker å få anoreksi og en dag bare bestemme seg for å slutte å spise. Det ligger i bakhodet, tjuefire syv. Det er ikke noe som helt plutselig bare kommer og går, gi faen i de forbanna drittkommentarene. Hvis dere ikke greier å være støttende, og prøver å få henne til å bli frisk igjen med å skrive 'Spis for faen, attentionwhore' så tror jeg dere burde lære litt mer om hva anoreksi innebærer. Fy faen.

Stay strong.. du greier deg igjennom dette, jeg lover deg. Du er vakker, du er helt fantastisk. Du greier deg igjennom alt hvis du virkelig vil, jeg har tro på deg.

Sandra Thoen

27.11.2013 kl.19:32

<3

27.11.2013 kl.19:38

<3<3

savingu

27.11.2013 kl.19:39

Stay strong! Stå på, du er sterk, og du kommer til å klare det. Utrolig bra skrevet, du kommer til å bli frisk <3 <3

Eirik

27.11.2013 kl.19:40

håper du blir bedre :( <3

Aasen

27.11.2013 kl.19:43

Jeg håper du kommer deg fri fra denne sykdommen. Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en veldig bra jente. Tenk positivt, og prøv å spise litt mer. Veldig bra skrevet forresten! Så lenge du kjemper for det, kommer det til å gå bra. Det lover jeg! Husk det. Klem fra meg <3

K.

27.11.2013 kl.19:44

Lykke til! Du skal bli frisk! Dette klarer du <3

Tonje

27.11.2013 kl.19:47

Utrolig sterkt innlegg du skriver her!

Dersom anoreksi er viljestyrke så er å komme seg ut av det ekstrem viljestyrke. Jeg håper du finner ekstrem viljestyrke et sted. Fortsett og kjemp, jeg heier på deg! <3

Oda Marie

27.11.2013 kl.19:57

Stay strong, dette klarer du!! Du er sterk, alt kommer til å ordne seg! ❤️

Anonym.E.

27.11.2013 kl.19:59

Hei kjære deg. Denne kommentaren blir nok blandet mellom alle andre kommentarer, men jeg håper du leser denne for det. Jeg kommer ikke til å være som de fleste andre og si "Jeg forstår deg, jeg vet hvordan det er, ja, mhm", som om de skulle lekt psykologer, som HELLER ikke vet hvordan akkurat DU føler. Ingen gjør det, uten om deg selv, men du er en utrolig fantastisk person som kommer til å klare denne kampen.

Jeg leste igjennom innlegget ditt, så bildene, og jeg begynte å gråte. Og nei, det er ikke din feil. Men jeg kjenner folk som har anoreksia, har hatt en bestevenn med anoreksia, kusinen min har det, så jeg ser det. Jeg hadde bulemia i nesten et år, men kom aldri til der hvor jeg ble alt for tynn. Ikke missforstå meg, for som man sier med andre størrelser, alle er perfekte, uansett om du er høy, liten, tynn, bred, mindre perfekt. Men samtidig er ingen det heller. På sin egen måte, ja. På andres måte? Nei, der er ingen perfekte. Alle har sine små egne uvaner, eller ting dem ikke er fornøyd med, men noen viser det bare ikke, og holder det inne i seg alt for lenge.

Og å holde det i seg alt for lenge er ikke noe bra i det hele tatt, det begynner som en liten boble/klump som bare blir større og større hvor vanskeligere og hardere du får det.

Alt i miljøet drar oss ned, samtidig noe av det, drar oss opp. Og jeg skulle ønske så inderlig, at det var mer av det positive, men dessverre er det ikke det.

Det er mennesker med depresjon, autisme, bipolar, anoreksia, bulemia, sosial angst, og så mye mer.

Selv, så går jeg til psykolog og får hjelp. Jeg tenker på de vondeste tanker, selvom alle ser meg smile hver dag. Jeg har vært selvskader i snart 3 år, selvom alle ser meg i gymmen hoppe og le.

Jeg har familie problemer, men ingen legger merke til, for ingen er med meg på kvelden, i sengen, hvor jeg sitter og gråter, eller har selvmordstanker. Det er helt forferdelig, det vet jeg veldig godt.

Men du er et menneske, et fantastisk menneske. Og nei, jeg skryter ikke av deg bare fordi jeg vil muntre deg opp, men jeg mener det. Og takk, at du fortsatt er her idag, med oss. Tusen takk at du ikke har gitt opp, for det er ikke verdt det. Jeg er utrolig stolt av deg, at du ikke har gått ifra oss, og vær så snill, ikke idag. Ikke i morgen. Ikke denne uken. Ikke neste uke. ikke denne måneden, ikke dette året, og ikke i dette livet. Lev livet ditt ut, jeg vet at det ser ut som et svart hull framover, men det blir bedre, jeg lover deg.

Takk for meg, og stå på fremover. <3

Pustepause?

27.11.2013 kl.20:00

Det er selvsagt innmari tøft av deg å stå frem med sykdommen din og tankene dine på denne måten og det beundrer jeg deg for. Samtidig er det vel rimelig opplagt (tydeligvis ikke, da, om man skal dømme ut i fra alle kommentarene her inne) at Christer Falck bare kødda med Se & Hør, sannsynligvis i frustrasjon over at de (og VG) prøver å rippe opp i en gammel og for ham avslutta sak, på sedvanlig tabloid vis. Han ironiserer åpenbart over at han 2 år etter en slengbemerkning om å være litt "chubby" (jeg sier ikke at det var en passende kommentar) omtrent har blitt fremstilt som om han oppfordrer til spiseforstyrrelser.

Var vitsinga upassende? Ja. Morsom? Nei. Burde Falck tenkt over at disse useriøse kommentarene kunne virke sårende på de som lever med anoreksi selv eller i famlien? Absolutt.

Stine

27.11.2013 kl.20:03

Stå på!<3

nina

27.11.2013 kl.20:09

æsj.. Dette er verken pent eller sunt, spis noe og bli frisk <3

Kristine

27.11.2013 kl.20:11

Ikke la deg knekke av det andre mener! Stå på, jeg tror på deg :-) du klarer å bekjempe dette!

Erik Willoch

27.11.2013 kl.20:12

At de finnes mennesker med et tankesett som Christer Falck er ille nok. Verre enda er at TV-kanaler i jakten paa profitt kynisk promoterer Christer Falck og uttalelsene hans og med det gladelig gjör seg til talerör for direkte menneskefiendtlige holdninger.

Og til deg Vigdis; tusen takk for ditt sterke innspill i debatten. Du viser en modenhet, en intelligens og et mot Christer Falck aldri har hatt og aldri vil faa. Og jeg önsker av hele mitt hjerte at du vinner over sykdommen. Staa paa! Og la for Guds skyld ikke idioter og kjönnsfascister som Christer Falck paavirke deg negativt.

Vennlig hilsen Erik

VH

27.11.2013 kl.20:13

Stå på! Du klarer å overvinne anoreksien, jeg vet du kan det!

Helt sykt det Christer Falck har sagt.

Husk at du nå har kjempemange som heier på deg! <3

27.11.2013 kl.20:18

bare sutring å bæs!ta dæ en boille.

Sanna

27.11.2013 kl.20:20

Flott innlegg! Det burde nevnes at det Christer Falck har sagt åpenbart er tull og et forsøk på å være ironisk. Men nei, det var ikke spesielt morsomt.

linda

27.11.2013 kl.20:21

Jeg har troen på deg dette klarer du. <3

Carpe Diem <3

27.11.2013 kl.20:22

Wow! Mitt 1.inntrykk da jeg leste dette her. Har aldri opplevd noe lignende før og klarer ikke å sette meg inn i din situasjon, men det du gjør, at du velger å skrive et slikt innlegg, er så utrolig sterkt. Jeg kjenner selv på følelsen av å ikke være tynn nok noen ganger, men hver gang jeg hører om følgende spiseforstyrrelser har, klarer jeg å tenke meg om på nytt. Du må klare deg gjennom dette, det er vanskelig, men du er en av de som jeg ser har viljestyrken til det. Den rette viljestyrken. Du er å rett vei, fortsett oppover.

Problemet i samfunnet vi lever i er at det er alt for stort fokus på skjønnhetsidealet. Alt for mye retusjert reklame på alle kanter og alt for mange teite realityprogrammer som setter fokus feil sted. Jeg er politisk aktiv og var en gang med på aksjon MOT retusjert reklame. Det er noe jeg ønsker å være med på igjen, for dette med at retusjert reklame omgir oss hele tiden, påvirker lett unge mennesker. Jeg skal fortsette kampen mot skjønnhetsidealet og du skal fortsette kampen din. Du skal bli frisk. Sender deg og alle andre som er i samme situasjon mange varme tanker og ber for at dere klarer å stå imot <3

Vær sterk og grip vær dag du får til å nyte den til det fulle! <3

siss

27.11.2013 kl.20:38

hei .. du er vakker og aldri tenk noe annet om deg selv.. livet er et helvete, men kjemp kjemp kjemp mot alt det vonde ikke gi deg vakkre deg..DONT GIVE UP dritt i alt og alle andres tanker og meninger.du er pen, vakker og alt som står med i den du er.. håper du får det litt bedre i fremmtiden,selv om det er vannskelig å tenke at det blir bedre.stå på jeg heier på deg.

vennlig hilsen siss 13 år.LYKKE TIL

Louise

27.11.2013 kl.20:39

Altså, så du har fått anorexia for Christer har utalt seg om dette? Unnskyld meg men var sikkert en underliggende grunn til at du fikk denne sykdommen? Ikke skyld på andre. Skal man slutte å amme sin egen unge fordi Jan Thomas kom med en utalelse for noen år siden? Du har skrevet skrevet og lagt ut bilder av dette for å gå over en grense og det er sikkert meningen det! Men feil å "skylde" på andre for din egen sykdom. Hvis noen blir overvektige kan de liksom ikke skylde på Mac Donalds... Men uansett ! Lykke til med sykdommen, veit det er vanskelig, har venniner selv som sliter med dette og hvor vanskelig disse personene har det.

Lina Grønhaug

27.11.2013 kl.20:42

Du er sterk! Virkelig! Jeg beundrer deg for at du klarer og legge ut disse bildene og du har helt klart gjort slik at jeg har fått et nytt syn på kroppen min. Jeg har alltid sakt jeg var for tjukk, at jeg aldrig var tynn nok.. men faen heller! Må si jeg er ganske fornøyd med kroppen min, og den kroppen skal jeg ha tilbake!

Stå på, du er kjempe sterk og jeg VET du vil klare og bekjempe anoreksien <3 Virkelig, jeg vet det. Når du klarer og legge ut disse bildene vet jeg at du vil klare og bekjempe dette!

Stor klem! <3

27.11.2013 kl.21:06

stå på! dette klarer du, vi tror på deg! <3

Ine

27.11.2013 kl.21:19

Dette var sterkt å lese.

Du er vanvittig tøff som skriver dette.

Bruk styrken din til å bli frisk <3

Klem!

Anja

27.11.2013 kl.21:24

Aner ikke hva man kan si for å hjelpe deg ut av noe sånt. Har levd i flere år med en søster med anoreksi, og vet hvilket helvete det er.

Men skjønnhetsideal som barbie og utstillingsdukker er det ikke rart at mange får denne sykdommen. Har forresten hørt at verken utstillingsdukker eller barbie villet kunne ha mensen hvis de hadde levd. Tror også de ville manglet noen organer og heller ikke vært i stand til å gå, forøvrig. Og dette skal vi strebe etter, dette skal vi faktisk ønske oss og se opp til? Idioter som Falck vet ikke hva de snakker om. Kan ikke få sagt nok hvor galt ALT han sier er.

Du kommer deg videre fra dette. Det er en fase, og det blir bedre etterhvert, bare ikke gi opp! Du er en utrolig nydelig jente!

Hanna

27.11.2013 kl.21:37

Hei kjære deg. Ikke gi opp, vær så snill. Du er sterk ! Jeg har troen på deg, og det vet jeg mange andre også har :)

27.11.2013 kl.21:39

Du er ei så sterk jente Vigdis! Jeg blir rørt av det du skriver, og sitter her på gråten. Kjenner jeg blir flau over å være menneske når det finnes sånne idiotiske folk som Christer som ikke vet hva han uttaler seg om. Blir flau over å være menneske når jeg ser på hvordan modeller blir behandlet. Blir flau over å være menneske i det samfunnet vi lever i i dag, som kunn består av; press. Press på alt, hele tiden, av alle. Jeg heier på deg, Vigdis! Vær sterk i dag, og i morgen enda sterkere enn du var i dag. <3 Du er enestående, og fantastisk.

Stine

27.11.2013 kl.21:48

Dette var sterkt skrevet og tøft å lese! Du er STERK, vakre deg! og NEI, du skal IKKE dø av sykdommen!

Bli frisk, vi har alle trua på deg! Stå på!<3

Hilsen en som bryr seg veldig

27.11.2013 kl.21:57

Gud være med deg kjære! Hold hode oppe. Du er ikke alene om tanker som jakter deg og prøver å spise deg opp levende, tro meg. Du er sterk, som skrev dette. Vær stolt over deg selv. Og du er vakker. Jeg håper du ser hva det betyr at du skrev dette. Du gjorde noe for deg selv nå og millioner av andre!

Ida

27.11.2013 kl.22:00

Du er sterk! Har selv slitt med anoreksi, jeg vann! Da kan du også :)

Dette er ikke en evig kamp, du bestemmer når den slutter, husk det!

Må bare være sterk nok, og det er du. Stå på!

Bekjemp denne anoreksien, og livet vil bli bedre, jeg lover :)

Anette Selina

27.11.2013 kl.22:00

Christer Falck sier mye på tull, for å provesere og ha det morsomt. Det at du tar dette seriøst og rettet mot han er jo litt...rart, men jeg synes det er trist å se disse bildene.

27.11.2013 kl.22:03

hahaha sykt bra Christer!

27.11.2013 kl.22:10

Stå på,nydelig uansett❤️

meg

27.11.2013 kl.22:20

Hva er anoreksia??

Andrine!

27.11.2013 kl.22:23

Jeg vet du kan klare det! Du kan ikke dø nå, du kan ikke forlate alt du ikke har sett enda...

Cathrine

27.11.2013 kl.22:23

Dette var ufattelig sterkt å lese. Du må være en av de modigste unge jenter jeg har lest bloggen til. Noen gang.

Hva Christer Falck har sagt er jo så på jordet at jeg finner ikke ord, ditt svar til ham er mer enn godt nok. Jeg håper du får hjelp til å overkomme anoreksien, og at du på en eller annen måte kommer deg ut av dette helvetet. Den styrken du viser ved å skrive dette innlegget viser at du har en styrke! En utrolig styrke. Du er en flott ung kvinne som helt åpenbart har en masse ressurser. Jeg kjenner deg ikke en gang, men ble veldig berørt av det du skriver! Håper du får snudd dette og at du får et fantastisk godt liv. Det er du verdt!

27.11.2013 kl.22:24

<3

Maiken

27.11.2013 kl.22:25

Hvordan kan noen si at bare det å bli tynnest mulig teller? Å oppmuntre til anoreksi er helt sykt...

Håper du kommer deg gjennom det og får det fint med deg selv! :) <3

Julie

27.11.2013 kl.22:26

<3 Vet ikke hva jeg kan si, fikk tårer i øynene av innlegget ditt. Stå på, du hadde mot nok til å poste dette innlegget, noe som var utrolig modig gjort! Hjerteskjærende, rett og slett. Ønsker deg alt godt og håper du, en pen jente, kommer deg fort gjennom dette.

Olsss

27.11.2013 kl.22:31

❤️

Beklager, jeg har ikke ord... Fantastisk skrevet

Magnus Jensen

27.11.2013 kl.22:32

Svært upassende at du snakker pejorativt om Christer Falck, selv om dette ikke er med hensikt. Du har faktisk valgt dette selv og det har absolutt ingenting med ham å gjøre. Likevel er det trist å lese og jeg håper virkelig at du kommer deg gjennom dette.

en gutt som har opplevd dette før

27.11.2013 kl.22:36

E du kje regtige jenta?!! Du må jo spise, eg får vondt av å se deg slikt. du må kje tenke på hva andre sier. ingen er pene med en slik sykdom. man blir for tynne. en jente skal ikke vise skjelettet lett. vis det skal vise noe så skal det være veldig lite. Jeg har opplevd dette flere ganger med venninner av meg. det er forferdelig trist. ikke alle klarte seg.

det eneste tipset jeg kan gi deg er å prøve å finne et kjæledyr som du eier. en hund for eksempel. hunder støtter deg alltid. eller finne deg en gutt som vil hjelpe deg, tvinge i deg mat og passe på at du kje kaste d opp igjen.

vis du virkelig vil overvinne denne sykdommen anbefaler jeg disse tipsene. det har hjulpet dem mye og lever ganske godt nå, heldigvis.

Anine

27.11.2013 kl.22:40

Wow, du er sterk! Du er en kjempe flott ung jente som har såå mye igjen av livet ditt, du burde gjøre akkurat det du drømmer om! Hoppe fallskjerm, reise til eksotiske øyer med bestevennen din, kjøpe drømmeleiligheten og masse annet! Du burde sitte å nyte julaften med familien din, og spise akkurat den maten du vil ha, uten å bekymre deg over at du må trene etter det.. Syns det er utrolig synd at sånne mennesker som Christer får lov å si noe.. Han vet ikke hvordan du har det, det er det bare du som vet! Håper alt ordner seg for deg, og at du får en fin og hyggelig juletid med dine nærmeste, de sol betyr noe :)

- anine, 19 år

anonym

27.11.2013 kl.22:41

jente spis, du ser før jævlig ut og du blir ikke stygg av å spis mat. skal du fortsett å ikke spis så har du ikke mange år av å leve livet. venninne av mamma døde som 23åring før ho dagelig knakk noe i kroppen sin å grunn av at hoo va før tynn.

27.11.2013 kl.22:42

Først vil jeg bare si at jeg håper du finner styrken til å overvinne denne grusomme sykdommen, du fortjener så inderlig bedre livskvalitet enn dette! Hold ut, kjære deg, og kjemp!

Når det er sagt vil jeg bare si at jeg har møtt Christer Falck, og han snakket om nettopp denne artikkelen. Alt Falck sier til media er bullshit og løgn, nettopp for å latterliggjøre pressen og vise hvor langt man kan gå uten at disse journalistene en gang blunker. Han mente selvsagt ikke et ORD han sier i denne artikkelen. Gikk han for langt? Ja. Men hvordan kan dere faktisk tro på at han faktisk synes at ribbein og kneskåler er pent?? Herlighet, ikke tro på alt som står skrevet i media folkens.

mats

27.11.2013 kl.22:43

Jeg skjønner hva han mener med viljestyrke. Det er viljestyrke helt til du får diagnosen, da har du mistet mye av viljestyrken og klarer ikke å gå tilbake, dette er dumt. Men mye vil ha mer, slikt er det med alt her i verden, litt synd i grunn. Men mennesker må leve litt på instingtene også (altså egoisme og kreven etter makt)

Annelise

27.11.2013 kl.22:48

ååååå nei!! Spis!!! Spis for fan i helvete!! Verden trenger deg! Du vil aldri bli en modell slik du ser ut nå! Det er jo stygt! Du må legge på deg i hvert fall 50kg til! Dette er jo helt sykt! Hva gjør du med deg selv!? Drit no i denne Christer Falck!! Du er jo fan syk i hode! Tenk at du hører på denne psykopaten Christer Falck og gjør deg selv syk!! Dette kalles på norsk: SELVMORD!!

Fan æ blir så irritert av menneska som sug til sæ alt! Spesielt de som velge å ta selvmord fordi noen sier noe!!!!.....

Du bør i hvert fall spise så mye hver dag:🍡🍳🍞🍩🍮🍦🍨🍧🍰🎂🍪🍫🍬🍓🍈🍭🍑🍯🍌🍎🍐🍏🍍🍊🍠🍋🍆🍒🍅🍇🌽🍉🍔🍕🍟☕️🍵🍶🍗🍖🍜🍲🍚🍢🍲🍖🍝🍺🍼🍘🍙🍱

Maria

27.11.2013 kl.22:54

Kjære vakre menneske.

Jeg vet du går gjennom helvete nå å at det gjør fryktelig vondt psykisk og fysisk. Vær sterk. Snakk med deg selv: Jeg har kontrollen. Si det om og om igjen om så 100 eller 1000 ganger. Jeg vet at de stemmene du hører er vonde å høre. Kansje du er så vant til å høre på dem at du tror dem har rett. Men det har dem ikke. Det er du. Det er du som har kraften inni deg. Den magiske kraften til å forandre livet fra helvete til herlig. Jeg vet det ikke er enkelere sagt enn gjort. Ikke gi opp. Når du ser deg selv i speilet om morgen skal du si til deg selv: jeg er pen nok, jeg er vakker, jeg er søt, Jeg skal bli frisk. Si det til deg hver gang du går forbi et speil. Så kan du se på andre rundt deg! Ikke anorexia bilder eller blogger. Tenk over hva pen egentlig er. Du sier at pen handler om utseende om å være tynn og tynnere å at det er bare et " ortak" de tykke bruker. De tykke som du sier har rett. Det handler om innenfra. Hvordan du er og hvem du bestemmer deg for å være. Vil du være en som slanker seg til døden for å være perfekt..? Du er mye verdt enn det. Du er fantastisk herlig jente. Vakker på innsiden og Utsiden.Selv om jeg ikke kjenner deg vet jeg det:-) vær sterk jeg har TROEN på at dette klarer du.ALDRI vær redd for å be om hjelp. Hør på legen, foreldrene dine. Du er det kjæreste de har. Du er gaven laget av dem. De vil ikke miste deg. Tenk hvor redde de er hver dag for deg. Vet aldri når det skjer det de frykter mest. Bruk gaven du fikk. Livet. Jeg ønsker deg ALT godt kjære deg.

STAY STRONG

Anonym

27.11.2013 kl.23:06

Det er faktisk ganske sykt at folk tar seg ner av alt mulig. Det er nulig å overse ting folk sier å ha litt selvtillit og være litt mer glad i seg selv er da lov? Ville nesten være mulig å kalle det en sykdom det å ta seg så jævlig nær av det folk sier, blir faen meg oppgitt, å "finne styrken til å overvinne denne sykdommen" er for faen å ikke bry seg, du er modell og klarer ikke forstå at du er modell pga en fin kropp. Neida du er modell fordi du er feit #girllogic

27.11.2013 kl.23:17

Nydelig skrevet. Vær stolt av deg selv. Du er svært reflektert og ikke minst modig. Inteligent er du også. Sender masse gode tanker til deg og dine <3 Ønsker deg alt godt nå og i framtida.

Maren

27.11.2013 kl.23:26

Hei du, sterke jente :)

Ville bare si at du er utrolig tøff som legger ut dette! Jeg har aldri slitt med anoreksi, men jeg er tidligere voldtatt og har mange vonde tanker jeg bærer på og ikke minst et ekstremt kontrollbehov for omgivelsene mine. Det samme kontrollbehovet som jeg tror anorektikere har til mat. Derfor skjønner jeg veldig godt hvilken psykisk grense du krysser ved å legge ut et så åpent innlegg som dette! Jeg synes det er utrolig modig og tøft av deg å sparke tilbake når uvitende folk som Christer Falck & co kommer med idiotiske uttalelser. En ting er sikkert; jævlig mange DUMME mennesker i verden som ikke tenker seg om før de snakker. Bra vi har jenter som deg som kan stå frem og si et sannhetens ord til disse idiotene. Jeg vet jeg skulle ønske jeg var like modig. <3

Jeg er kanskje ikke den rette til å gi råd, for jeg kjenner deg ikke, men ville bare prøve å si hva jeg tenker. Det som har hjulpet meg veldig mye er å ta ting i MITT eget tempo. Husk at du har mange som er glad i deg, men husk også at du skylder ingen noe som helst. Det er ingen som kan kreve av deg at du SKAL bli bedre øyeblikkelig. Jeg bestemmer over min kropp og mitt liv! Og om jeg vil gå sakte, da går jeg faen meg sakte. Det er mange rare mennesker her som ikke forstår, og tror anoreksia løser seg selv ved at de skriver "SPIS" i kommentarfeltet. Det hjelper faktisk ingenting. Dype problemer løser seg ikke så enkelt. De skjønner ikke at anoreksia er en sykdom, men tror det er noe man kan gjøre bedre ved å knipse med fingrene og stappe i seg potetgull. Noen av oss vet bedre, og forstår hvor vanskelig det er å komme seg ut av.

Det jeg tenker at så lenge du vil bli bedre, så kommer du til å bli bedre bare du tar et lite skritt hver dag. Du bestemmer selv over din egen kropp. Ting tar tid, og det hjelper ikke å stappe i seg mat så lenge årsakene til problemene fortsatt er der, for da vil de vonde tankene bare fortsette og du vil ikke bli frisk. Prøv å spise så mye som du orker og nok, men ikke tving i deg mat til du omtrent kaster opp. Da blir du bare enda reddere og mer paranoid for å spise noe dagen etterpå. Bedre med 2 ekstra mariekjeks hver dag i 4 måneder enn 1 kjekspakke den første dagen og ikke en eneste kjeks de neste to månedene. Spis mat som du liker og spis så mye du selv orker uten å slite deg ut.

Jeg er sikker på at du har hørt før at det ofte er den psykiske helsen som er problemet. Hvis man har det vondt inni seg så vises det ofte utenpå kroppen. Man trenger å ha kontroll over noe i livet sitt når ting er vondt. For meg er dette å kontrollere tiden min ekstremt mye, kontrollere hvilken informasjon folk har om fortiden min osv. Det virker som om det for deg er mat du må kontrollere.

En annen ting: mamma er fysioterapaut og har jobbet masse med unge jenter med spiseforstyrrelser. Det hun gjør er forskjellige øvelser og massasje/berøringsteknikk på kroppene til jentene, selvfølgelig i deres tempo. Det kan f.eks. starte med bare hånden for noen om de synes det er ekkelt/ubehagelig, også jobber man seg sakte videre når pasienten er klar for det. For noen kan det hjelpe å komme i kontakt med kroppen sin igjen og lære å like den igjen. Kjenne at den kan strekke på seg, røre på seg og at det er muskler der man kan massere og ta på. Hun har fortalt masse om jenter som har hatt spiseforstyrrelser i mange år, og som har levd med mennesker rundt seg som ikke tørr å ta på kroppene deres fordi de mener den er "stygg" eller tror den er så skjør at den vil knekke. Kroppen tåler mer enn man tror, og det å ikke ville ta på noen er tullete. Det fysiske og psykiske henger veldig mye sammen, og hun har bl. annet fortalt om jenter som har brutt ut i gråt av å endelig kjenne sin egen kropp fungere igjen. Kjenne at man "lever". Dessuten er det en ting som er veldig sunt for kroppen uten at det trenger å involvere mat, noe du kanskje synes det er ekkelt å tenke på akkurat nå. Jeg vil anbefale å ta kontakt med norsk fysioterapautforbund, der er det garantert mange som har masse erfaring med å jobbe med spiseforstyrrelser og folks forhold til kroppene sine.

Du er vakker, det synes jeg virkelig! Og du fortjener å leve lykkelig! Håper at du blir frisk og kommer til å følge med på deg fremover. Stor klem til deg <3

27.11.2013 kl.23:27

Tror du virkelig Falck mente det han sa? Du har nok blitt lurt ja.

Lasse Rognan

27.11.2013 kl.23:41

Hei, et lite tips a mæ, spis. Ikkje bry dæ om ka folk syns, å han dær Christian Fag kan bære stekke høue sett opp i ræva å reise te hælvetta. Husk at dær e masse god mat, å håld dæ positiv uansett korr vanskelig d kan være. Æ e sjøll deprimert, så æ har en litn anelse ka du føle.

-Mvh en kjøttskolt fra nord-Norge

solmae

27.11.2013 kl.23:42

Håpe du virkelig klare å være den du er, plis spis, du har mulighet til å få det bedre. for at ting faller sakte men sikkert på plass. Lær deg at mat er godt, spis det du tror du liker, tilslutt vil du like det! <3

Meg

27.11.2013 kl.23:58

Først vil jeg bare si at dette ble jeg og min mor utrolig overrasket over! At du klarer å skrive noe så bra! Og sette ord for følelser og sette ord for hvordan du har det, det er ikke mange så klarer! Og at du klarer skrive det så bra forståelig. Du er ett forbilde pga hvordan du skriver, og hvor tøff og sterk du er! Av og til kan det ikke handle om kropp, men personlighet. Jeg har det selv ikke så bra, og mamma, pappa, legen og psykologen min sier så bra at du ikke har anoreksia! Det er helt fantastisk at du faktisk har klart å kontrollere kroppen din. Det sa dem, men det de ikke visste var at jeg i ett halvt år har såtte å spydd etter hvert måltid, men jeg blir aldri tynnere.. jeg forstår ikke? jeg skal ikke skrive livshistorien min. Men jeg er utrolig glad for at jeg klarte å spise, og det håper jeg virkeligdu og gjør, for du fortjener bedre! UANSETT! Så fortjener du bedre! Jeg ønsker du en gang får ett bedre liv. og jeg vil du skal vite at at du klarer å sette ord på følelsene dine, det får meg til å tenke og det gjør deg til ett forbilde, mitt forbilde. Varme tanker fra meg <3

Hei kjære fighter

28.11.2013 kl.00:16

Hei Kjære.

Dersom du er så sterk at du klarer å overkomme sykdommen din viser du en utrolig viljestyrke! Jeg vet hva du ser i speilet, og vet hvor utrolig selvdisiplinert du må være for å komme ut av sykdommen. Men du kan greie det! Om du klarer å komme deg ut av spiseforstyrrelsen viser du at du er dobbelt så selvdisiplinert som da du klarte å sulte deg, dobbelt!!! Det krever så mye mer å komme ut av spiseforstyrrelsen enn inn i den, lykke til fighter! Jeg klarte å komme meg ut, er så stolt :) Å du, jeg er fortsatt ikke tykk, hundre prosent frisk og for første gang fornøyd med kroppen :)

28.11.2013 kl.01:14

begynn å spis. Problem solved.

Nina

28.11.2013 kl.03:21

Hvem i helvete er det som sitter og gjør narr av folk med anorexia? Hva er dere slags hjerteløse folk? Skam dere! Blir helt målløs over at det går an å skrive slikt tull, skulle trodd det var dere som led av en alvorlig psykisk sykdom. Dette er utrolig sterkt, og jeg håper du overser alle disse idiotene som ikke vet en dritt om denne forferdelige sykdommen som har ødelagt så mange. Stå på og vis både for samfunnet og deg selv at skjønnheten kommer innenifra en sunn kropp!

28.11.2013 kl.07:36

Stå på !! Sykt sterkt skrevet ❤️

Julie

28.11.2013 kl.07:44

Du skal vite at vi står på din side, og at det er DU som er sterk om du klarer å vinne, og det tror jeg du klarer. Christer Falck som gang på gang uttaler seg om ting han ikke har peiling på eller i det hele tatt burde uttale seg om. Ta en dag om gangen, kjemp den kampen litt og litt hver dag, den kampen om å få tilbake livet ditt. Da, da kan du vise Christer Falck hva viljestyrke er!

Been there, done that

28.11.2013 kl.10:46

Dette er veldig sterkt! Ikke hør på de som mener tynnest er best. Det er sant det som blir sagt. Den skjønnheten som er absolutt best, er den som skaper din personlighet, og det er det som er DEG! Vær sterk, hold ut! Du vil klare å bekjempe stemmene i hodet! Du vil klare det! Du skal ikke dø! Veldig mange er glad i deg! Jeg har selv slitt med anorexi. men nå er jeg nesten tilbake til normalt! Det hjelper å snakke, tro det eller ei! <3 Lykke til <3

28.11.2013 kl.11:06

ta deg sammen jævla drittsekk, det er bare å spise litt for faen... retards ass

Emilie

28.11.2013 kl.11:39

Du e så bra!! Stå på <3

Ingelinn Hoem

28.11.2013 kl.12:09

Dette er noe av det sterkeste jeg har lest. Jeg kan huske episoden av Top Model der hun ble kalt for "FHM chubby", og jeg ble drit sur. Dette burde deles med hele Norge bare slik at mennesker skal forstå at Christer Falck er en drittsekk.

Du må stå på! Spis mer, bli frisk! For sånn som jeg har oppfattet så er du en utrolig sterk person, og en person som absolutt ønsker å bli frisk. Jeg heier på deg!

Seriøst

28.11.2013 kl.12:40

Helt seriøst. Det er jo faen meg en egen person sin vilje om hun vil ha anroexia eller ikke. Det er ikke slik at det er en medføtt sykdom. Hvis du virkelig har et problem med dette syndromet, skaff hjelp. Hvis ikke det hjelper har du faen meg så lav viljestyrke at det er skummelt.

28.11.2013 kl.13:11

Wow! Dette var utrolig bra skrevet! Utrolig sterkt! Virkelig modig av deg å skrive om det. Jeg ble helt rørt. Håper du blir bra <3

Victoria

28.11.2013 kl.13:21

Dette mener jeg med et varmt hjerte og omsorg.. Vær så snill, skaff deg hjelp! Få noen til å hjelpe deg med å bli frisk. Jeg får vondt av alle bildene og teksten du skriver. Du skal ikke dø, du skal overleve.

Vil du ha noen å snakke med, noen som du kan fortelle tankene dine til, så er jeg her og kan lytte til deg. Du kan snakke med meg på e-post om du vil. Men vær så snill, få hjelp!

Støtte

28.11.2013 kl.13:25

Du e ein tøff jente, og ikkje dø! Vær så snill!

Margrethe

28.11.2013 kl.13:37

Stå på..overvinn det..ta tak i det som er vanskelig, og snakk om det..begynn å spise igjen..vet det sikkert ikke er lett...men prøv i det minste..du skal ikke dø..du skal leve..tror du vil leve..men hva er å leve for deg? Finn ut av det..skriv det ned om det er for vanskelig å snakke om...ikke gi opp..fortsett å kjempe..

David

28.11.2013 kl.13:43

Hata slike grine-blogga som det her.

Get over yourself.

Thula

28.11.2013 kl.14:13

David, det er ikke å "grine" å fortelle idioten hva som er reality. Dette er anoreksia, det er verken vakkert eller noe å være stolt over, men livsfarlig.

Vigdis skriver hvordan det er, at dette er hvordan "ana" ser ut. Hun trenger hjelp, men det stopper henne ikke å vise den harde sannheten. Samfunnet må tåle dette ass.

Ingrid

28.11.2013 kl.14:17

Jeg begynte å grine når jeg leste dette og så bildene. Kjør på og ikke gi opp! Håper du en dag kan kose deg med mat, slik alle fortjener.

Its possible

28.11.2013 kl.14:41

Søstera mi hadde spiseforstyrrelse i flere år, var sykelig tynn å på kanten med døden, ble tvangsinnlagt på sykehus og tvangsforet for at hun skulle overleve. Søskenbarne mitt har også hatt spiseforstyrrelse og ble tvangsinnlagt, og begge ble FRISKE! Det er en sykdom som du KAN bli frisk fra, DET ER MULIG! Just keep trying

Ingvild Oline

28.11.2013 kl.14:42

Jeg har ikke ord. Bare en internettklem. Jeg håper den kan varme litt når det blir ekstra kaldt. Jeg heier på deg!

Kristin

28.11.2013 kl.14:46

IKKE GI OPP! Den dritten Christer fortjener deg ikke. Han fortjener INGEN! Du fortjener en bedre. Ikke gi opp håpet og livet ditt! DU har mangen som er glad i deg. Du er så mye mer verdt enn dette! Ikke gi opp! Ble helt trist og forferdelig inni meg da jeg så disse bildene og ordene du skrev. Spis godt og mettende. vil ikke du skal ende opp med døden på neste dør! Vinn over anoreksien, jeg vet du er sterk nok til å bekjempe den. Selvom det er dårlige og gode dager, så må du ikke gi opp! Du har ett langt liv forann deg, du kan nå hva du vil!

Det er personligheten som teller, det er sant. Og helsen trenger vi for å faktisk være en god person! ALDRI GI OPP! Når du gir opp, får du noen gode resultater? nei. Forsetter du så med å kjempe, vil det gi gode resultater. Aldri gi opp.

Om en gutt synes at du er feit, så er han ikke godt nok for deg, han er ikke verdt en krone en gang!

Jeg vil være her til støtte for deg. Selvom jeg ikke kjenner deg! Jeg bryr meg om deg! Du skal ikke få dø pga dette. Du skal vinne over dette! Jeg vil være her helt til du har nådd ditt mål.

Begynn med f.eks en matdagbok. Du skriver hvor mye næring du har fått i deg for hvert måltid, du skriver ned hva du har spist, og du skriver hvor mye du veier. Den dagen du er fornøyd med kroppen, veier normalt og spiser sunt, vil du se hvor mye arbeid og hvor mye innsats du har gitt. Hver dag du spiser teller. Spis sunt. Spis litt for hver dag, øk mer for hver uke, du vil få det bedre når du har vunnet over kampen.

Hvis du vil snakke med meg, eller trenger litt støtte, kontakt meg på email eller kik. (KristinBiebs) Jeg vil ALLTID være her for deg! Anytime! Lov meg, ALDRI gi opp!

Tips: Hør på en sang som f.eks I wont give up, eller en sang som gjør deg bedre og gir deg selvtillit. Det hjelper!

RAGNHILD :)

28.11.2013 kl.14:54

STERKT! Fantastisk skrevet, hele Norge har NYTTE av å vite om dette her!

DU ER NYDELIG.

DU ER ELSKET.

DU ER FANTASTISK.

DU ER UNIK.

----TA VARE PÅ DEG SELV--

Lykke til!!!! <3 Klem!!!!

Elin

28.11.2013 kl.15:33

Dette her er sykt! At han er så skrudd i hodet at han kan si at anorexia er viljestyrke er patetisk! Værsåsnill prøv å spis! Prøv å bli frisk. Du er vakker nå, men jeg vedder at du var så vakker før!

Lisa

28.11.2013 kl.15:39

Stå påå, du e utrolig sterk!! utrolig bra skrevve!

Rådmannen

28.11.2013 kl.15:45

1. Ikke gi en faen i hva andre sier. Ta til deg det gode og steng ute det vonde.

2. Spis mat, ikke for mye hver dag, forhold deg til et godt kosthold og alt kommer til å gå bra.

3. Inspirasjon til å gjøre hva faen du vil: http://youtu.be/A3PDXmYoF5U

omg så ignorante dere er!

28.11.2013 kl.15:51

"Det er BARE å spise, problem sovled" wow, thanks you cured me! Ignorante idioter, tror dere virkelig ikke at hun hadde spist hvis det var så enkelt. Føler med dere på det sterkeste, for det må være utrolig slitsomt å være så tykk i nøtta!!!!!

123

28.11.2013 kl.16:12

Hmm.. læs vanlig ikkje blogga, men den hær va i "news feed" på facebook.. så æ tenkte æ sku se igjenna.. Æ veit ikkje helt kor æ ska starte... Christer Flack e en person av milliarder meneska på jorda, han har sin mening om folk og kroppen deres og andre folk har andre meninger..

Æ kan sjøl si at æ har litt førr mye fett kroppen min, ca.105-110kg, æ e også nokså fornøyd me kroppen min også, kunne kanskje ha trent litt, bli mer fit. Æ tenke bestanding at andre synes også at æ e tjukk. Men så lenge æ har det som æ vil ha det med min kropp, så e æ fornøyd nok.. Æ ville garantert ikke ha slitt og lidet mæ igjennom det du nettopp har gjort, fordi at noen andre synes at æ burde gå ned i vekt.. Det e ditt liv, din kropp, dine meninge. Ikke Christer Flack sine..

Men om det e det her du vil, så ska du bare fortsette for min del, det e ditt valg. Verden kan forvirre deg. Alle har sin smak. Det var nesten kjærlighet for første blikk i mine øynene når jeg så deg "FHM-Chubby". En sånn vakker kvinne kunne æ bare ha drømt om.

28.11.2013 kl.16:25

Varme tanker <3

28.11.2013 kl.16:50

Tingen er jo ikke det at hun tar til seg hva christer sier, tingen er at hun viser hva christer sier. At det er dette han mener er viljestyrke, at noen klarer å holde seg dager uten å spise, han er ikke riktig rett når han kan gå rundt å si sånn. Hun viser at det er dette christer mener er bra, vakkert og trengs for å være model. Men det er bare dumt. Viljestyrke er hvi man klarer å komme seg utav det.Og det kommer du og til å klare! Du må være tålmodig! Kanskje over lang tid, men når du får ett fantastisk liv, som du kommer til å få, da kan du si, wow det var faktisk verdt det. Tenk da, ett problemløst liv, er ikke det noe du ønsker? Men da må du jobbe for der, som du gjør hver dag, hver natt. Søvnløse netter, dager fyllt med tårer, og null mat i magen. Men tilslutt skal det bli slutt på søvløse netter, og dager fyllt med tårer. Det skal bli ett smil klistret i fjeset ditt, oppmuntrende og utgvilt, og masse god og sunn mat i magen. Det er da du er nydelig! Hold kroppen sunn og frisk, spis sunn og god mat. Men kos deg i helgene! Dette vil du klare! Og det vil du vite en gang!

Kjersti Robertsen

28.11.2013 kl.17:04

Utrolig sterkt skrevet, takk for at du tar tak i dette. Dessverre er det alt for lite som blir gjort for å gjøre folk oppmerksom på dette temaet.

Håper det går bra med deg, sender varme tanker <3

Eline

28.11.2013 kl.17:07

har egentlig bare lyst å gi deg en veldig god og varm klem

<3

28.11.2013 kl.17:11

<3

TJ

28.11.2013 kl.17:18

Ikke gi opp, Vigdis! Det er bra at du tørr å være åpen og ærlig..! Det er en stort skritt for å leges. Jeg er sikker på at Gud kan bruke deg til noe stort. Han har høyere og bedre planer for deg enn hva du har for deg selv. Han vil gi deg en fremtid og et håp. Her er noe som har hjulpet meg på mange måter i forbindelse med depresjon/angst.

https://www.audioverse.org/english/sermons/recordings/3589/digging-out-the-spiritual-roots-of-depression-and-anxiety.html

Sigve

28.11.2013 kl.17:28

på et menneske er det innsiden som teller, utsiden har ingenting og si vis du trives med livet ditt. det jeg synes du skal gjøre er og tro på deg selv og satse videre på livet og leve livet ut lykke til videre.

klem meg

Ingrid

28.11.2013 kl.17:31

Herregud!!!😩 stakkars❤️ dette er sykt😨

Meg

28.11.2013 kl.17:42

mat er noe alle trenger, fett er noe du bør være stolt av, og livet er noe som alle trenger lev livet og ikke tenk på hva andre synes og spis mat, uten mat er det ikke mer igjen av deg og da er det ikke mer og leve for. prøv og få fart på matlysten og bli frisk.

Jeg selv som er gutt bryr meg ikke så mye om hvordan jenter ser ut, bare de har en god samvittighet og er fornøyd med både kroppen og livet, men når jeg så deg fikk jeg litt sjokk, det er ikke fint med ribbein som viser over hele kroppen. Det er nesten ingen modeller som er så tynne alle bør ha fett på kroppen og de bør være stolt av det.

Mvh en gutt

Halvor Ullern

28.11.2013 kl.18:11

Du er feit, slank deg.

Anonym

28.11.2013 kl.18:21

Jeg vet hvordan du tenker. Jeg vet hva som foregår inne hodet ditt. Jeg har nemlig vært der selv. Jeg var på vei dypt og langt ned i det verste av det verste. Jeg lå på intensivert og var sekunder fra å aldri våkne igjen. Jeg sier dette fra det innerste inni meg: Vær sterkere enn sykdommen. Ikke tro at den har rett, fordi det er så feil alt den sier. Den lurer deg trill rundt og får deg til å tro at du ikke er verdt noen ting. Den får deg til å tro at du aldri er god nok, stek nok, pen nok, slank nok, trent nok eller vakker nok. Den får deg til å tro at du at kontrollen over alt, men jeg lover deg at det ikke er sant! Den styrer alt du gjør. Du er ikke lenger den som tar avgjørelsene. Anoreksien er den som bestemmer. Jeg hadde det på akkurat samme måte. Jeg frøs hele tiden, mistet hår og var stadig stresset, sliten, frustrert og irritert. Jeg måtte ha kontroll på alt rundt meg og alt må gå slik som jeg mente var rett, eller ble det katastrofe. Jeg hadde det helt forferdelig, men likevel var det den ekle lille stemmen inni hodet mitt som sa at: bare frem litt mer, litt til nå så blir det bedre. Eller: du trenger jo ikke spise så mye, da blir du kjempe feit og ingen vil like deg.

Men jeg fikk hjelp. Kampen var tøff, og jeg gråt og jeg gråt. Men jeg er så glad for jeg er i live. Jeg er på vei opp og ut! Jeg er mye lykkeligere nå, jeg har nesten 100% kvittet meg med den ekle lille stemmen i hode, og jeg forstår at det handler ikke om å være tynnest og du vil ikke bli mer populær eller bedre likt selv om du er litt tynnere, sprekere osv. Du må tenke på hvem du er. Du må tenke på det fantastiske med deg og jobbe derfra! Ikke grav deg ned, bygg deg opp! Og når du feiler, så ikke gi opp, støtt deg på dem rundt deg og vær åpen! Jeg er på vei mot å bli frisk. Jeg håper inderlig du kan klare det samme! Jeg et hvilket helvete det er, men jeg vet også at det et muligens komme opp av det og tilbake til gleden og lykken i livet ❤️

28.11.2013 kl.18:37

Så ufattelig bra skrevet, jeg har ikke ord!! Helt enig i hva du sier, at han påstår slike ting er helt ufattelig. Stå på, håper virkelig du blir frisk, det fortjener du!

Emma

28.11.2013 kl.18:39

åå, jeg fikk skikkelig vondt inni meg av å lese dette! du er virkelig en sterk person. dette klarer du <3

Marius

28.11.2013 kl.18:43

Om du tror falk faktisk mener alt det han sier så tar du feil.

Gjør litt research på hvordan han har forholdt seg til media fra dag 1 etter robinson så ville du sett et mønster. Han er en oppegående kar med gode verdier, ca 90% av det han sier i mediasammenheng er ikke ment alvorlig - men heller som en opperksomhet og gjerne for å vekke den motsatte reaksjon. Det ligger en dypere psykologi bak.

Ann Kedy

28.11.2013 kl.19:07

Du er en sterk person. Stå på og bli frisk, men en gang.

SomaliBoi_69

28.11.2013 kl.19:16

Lol, Christer Falck er en soper, latterlig å bry seg om en sånn taper. Unnskyld for at jeg sier det men prøv noe drugs for å komme deg ut av det, litt roids, for økt selvtillit,matlyst og positivitet:) er ikke så bra for deg men MYE bedre enn hva anoreksia gjør med kroppen. Coke er også en mulighet

..

28.11.2013 kl.19:26

Får helt vondt av å lese dette. Christer Falck kan egentlig bare stikke langt vekk i gokk og bli der. Han er en av de menneskene som bare ikke forstår ting her i verden. Det er tragisk, og jeg blir nesten lei meg på deres vegne.

Men du, Vigdis, du må bare stå på, ikke la den mannen si at du bare er nydelig hvis du er bare kjøtt og bein. Fordi det er ikke sant.. Man er finest hvis man har fett på kroppen, former. Så vær så snill, spis mer! Få i deg omega-3-fettsyrer og sinktilskudd, så skal du nok se at du etter en stund begynner å få litt mer fett på kroppen, forhåpentligvis!!

Som sagt, jeg får utrolig vondt av å lese dette innlegget, at du ser sånn på det, og ikke minst, at Falck er så dum som han er..

Ronja

28.11.2013 kl.20:10

Herlighet så vondt jeg fikk av å lese dette her. Jeg tror det er mange som sliter med dette, det er et enormt problem i dagens samfunn. Fokuset på kropp er enormt, og presset er der hele tiden. Hva du spiser, hvor mye, hvor flat mage man har, hvor tynne lår. Jeg har hatt store problemer med min egen kropp i mange år, og står ofte og stirrer på lårene mine og bestemmer meg for at jeg ikke skal spise helt de de en tynne og fine, akkurat som moddellene sine. Når jeg gikk i niende klasse, gikk jeg ned 12kg, og jeg så det ikke selv engang. Lårene mine var like store i mitt hode, og alle som bekyrmet seg om meg var bare teite og uvitende. Jeg husker at jeg så et bilde av meg selv og fikk helt sjokk over hvor tynn jeg var. Var det noe gale med kameraet? Jeg så jo ikke så tynn ut i speilet. Det er 3 år siden nå, og jeg ble heldigvis frisk før jeg ble alt for syk. Det er trist at det er et så stort problem i samfunnet. Det er virkelig modig av deg å skrive om dette, for det er noe mange ikke snakker høyt om. Jeg håper virkelig at du blir frisk igjen, og alle andre som sliter med dette. Det finnes heldigvis hjelp, og du må vite at du ikke er alene.

EN

28.11.2013 kl.20:36

HVA FAEN ER DETTE TULLET HER? du er en idiot som prøver seg på oppmerksomhet, det er ikke noe som heter anoreksi, det er bare noe psykisk bortskjemte barn kommer med fordi de trenger noe å sippe for. "dør av denne sykdommen" pffthaha nå må jeg bare le! ikke post sånne ekle ting på nettet er du snill, hold for deg selv.

Marte

28.11.2013 kl.20:37

Fy søren, så flink du er!! Det krever stort mot av deg å skrive et innlegg og IKKE MINST å legge ut bilder av deg selv. Dette innlegget var utrolig bra skrevet, og et knallbra svar til en idiot som Falck. Tusen takk for at du åpner deg opp, og er stemmen til så mange i samme situasjon som deg selv!!

kristine

28.11.2013 kl.20:37

Stay strong! ♡ han er kun en drittsekk når han sier dette. For det er ikke sant. Alle dine nærmeste ønsker det beste for deg og du har mange støttende i kommentarfeltet over her. Jeg er også en av dem! Du skal ikke dø av denne sykdommen/lidelsen. Du skal klare deg. Vet hvordan det føles å ikke være bra nok eller akseptert. Er her ♡

Katinka

28.11.2013 kl.20:53

Seriøst? jeg kjenner det koker over i hodet mitt. Dere som sitter og sier "bare spis, det er ikke vanskelig" vet helt klart ikke hva anoreksia er, og hold heller kjeft enn og være en så jævla stor idiot. Og er det ikke viktigere og støtte stakkars Vigdis som prøver og bli frisk, enn og slenge all den dritten her tilbake i trynet hennes? Jeg blir flau på deres vegne som er så slemme og frekke. Vet du ikke hva anoreksia er? GOOGLE DET før du kommer og uttaler deg om ting du ikke vet en dritt om.

Sofie

28.11.2013 kl.21:12

Håper virkelig du hører våre stemmer og! Kjære, du er sterk hver eneste smule du putter i munnen! For hvert halve gram du legger på deg - det er ren og sjær styrke!

therese

28.11.2013 kl.21:23

Truuuuur Christer ikke mener alt han sier over telefon til seoghør. Trur han sitter hjemme og ler seg skakk fordi avisene tar ALT så innmari seriøst

Puttimor

28.11.2013 kl.21:34

Utolig bra skrevet! har slitt med spiseforstyrrelser seg og vet veldig godt hvor vanskelig det kan være både for en selv og familien. Stå på å ikke gi deg uansett hva.<3

Frida

28.11.2013 kl.21:38

Nå har ikke jeg anoreksia så jeg kan stille meg i din situasjon, men om du selv vet at du er undervektig og at ribbeinene stikker ut, hvorfor har det seg slik at du nekter å spise?

Igjen, jeg vet ikke hva du tenker, og jeg vet ikke ossen du har det. Det her er ikke en kommentar ment for å såre eller kritisere deg.

Uttalelsene til Falck var tydeligvis ment som ironi, og som du skrev i det nye innlegget ditt, det var ment som en satire. Likevel syntes jeg det er dumt at han har hatt hjerte til å spøke om noe så alvorlig, og håper at han nå etter all oppmerksomheten dette innlegget har fått, har skjønt hvor serriøst det her faktisk er.

Vær sterk, håper virkelig du klarer å vinne denne krigen. <3

10gh

28.11.2013 kl.21:44

hva faen skjer med haters a?

tror hun har det vanskelig nok fra før, hjelper ikke med stygge kommentarer as. Skulle likt å se dere som hater så jævlig, ha det samme probleme som Vigdis har. Hvis du ikke har noe fint å si, ikke si det. Ikke gi opp Vigdis<3

28.11.2013 kl.21:56

♥skjønnhet kommer innen i fra! Å eg synes virkelig at du e ei nydelig jente å følgte med på top model når du va me! Heia alltid på deg!

Didrik

28.11.2013 kl.22:12

Du må jo være rimelig tett for ikke å klare og lese mellom linjene i uttalelsene til Falck da. Regner egentlig med at du forstod hva Falck egentlig mente, men brukte artikkelen som en unnskyldning for å skrive dette innlegget.

Du lyktes i hvert fall med å få et par ekstra lesere.

You go girl!

28.11.2013 kl.22:14

jeg vet hvordan det er, jeg har hatt spiseforstyrrelser siden litt før 1. klasse som bare ble verre og verre men jeg kom meg over det. så 3. desember kan jeg si at det er 1 år siden jeg ikke spiste i løpet av dagen og det er deilig <3 du kommer deg ut av det til slutt, tro meg ;) og gled deg, man ser verden med nye øyne :)

Øyvind Hansen

28.11.2013 kl.22:23

Du viser styrke når du står frem og eksponerer deg på denne måten. Du ser deg i speilet og innser at du er syk. Det gjør meg sikker på at du kommer deg ut av problemene og begynner å sette pris på livet igjen. Falck er bare en oppmerksomhetsyk liten mann som gjør alt for å holde seg i media. Du er den tøffe her!

Frida

28.11.2013 kl.23:17

Jeg ble virkelig rørt av det du har skrevet her! Stå på å ikke gi deg uansett hva <3 Du fortjener virkelig å bli den gamle deg igjen!

lol

28.11.2013 kl.23:29

folk snakke om at du hi bra VILJESTYRKE? ka med å bruk energien på å spise MAT?! istede for å legge ut på en blogg hvor vanskelig du har det. Tenk på dæm som ikke har mat, og dør av sult. Det her e bærre fjernt.

Elise Hansen

29.11.2013 kl.00:04

Slapp av litt a. Sånn ca alle barna i Afrika ser sånn ut, de sulter i mange dager, og de skriver det ikke i en blogg for å få masse sympati. Jeg har mine egne problemer, og kun en person vet noe, men ikke mye. Jeg forteller ingen fordi jeg ikke vil ha sympati, føle meg liten, mindreverdig og syns synd på meg. Det er jo akkurat dette hun oppnår med dette innlegget. Alle syns synd på henne, deler det på Facebook, viser sympati og sier at hun er sterk....

H

29.11.2013 kl.00:04

KOMMAN! DU E UTROLIG STERK, Å DET VETT ME ALLE, Å ALLE VETT AT DU KAN KLARA DETTA!!

SELVMORD TAR IKKE BARE LIVET AV DEG, MEN OGSÅ AV DINE NERMESTE, STÅ PÅ! VIS HVA DU ER BYGGD AV, VI BOR I ET LAND DET DET IKKE SKAL VÆRE LÅV Å SULTE!

HØR HVA DOMMEREN I TOP MODELL SA TIL DEG , DET ER HUN DU SKAL HØRRE PÅ IKKKE CHRISTER FALCK! HUN VETT SÅ MYE MER,!

DETTE VETT VI DU KLARER, STÅ PÅ !

KLEM

Ingvild

29.11.2013 kl.00:18

Sender varme tanker<3 dette var sterkt skrevet og tøft gjort av deg!

Mathilde

29.11.2013 kl.00:24

Du er sterk, det er sikkert og visst! Du slåss mot stemmene i hodet ditt hver dag, og jeg har tro på at du sakte men sikkert vil vinne, de stemmene vil innse at deg klarer de ikke å knekke! Stå på, jeg har tro på deg!

<3

29.11.2013 kl.00:34

Du er verdifull og høyt elsket!

http://www.youtube.com/watch?list=FL2dIRQ9i32IoTiVX5BXRAog&feature=player_detailpage&v=fayxh8Uqes0#t=75

Navn

29.11.2013 kl.01:10

no har ikke e ha anoreksi eller kordan da skrives så ska ikke sei nokka. men vess du skjøl VEIT at da ikke ska vær sånn å at du skjøl ikke syntes da e fint så tynn. koffer spis du ikke bare da?

Eline Junliang

29.11.2013 kl.01:36

1) Kan folk som ikke har vært i nærheten av dette gi faen i å dømme og kritisere? Har dere ikke opplevd smerte som dette (som faktisk IKKE går ann å "tenke seg til") har dere overhode ikke noe rett til å si at "det er stygt, tragisk, patetisk osv". Dere kan godt mene det, men det er unødvendig å kommentere det, hold det for dere selv. 2) Tenker dere på at disse ordene sårer? Man kan være aldri så klar over hvor stygg og fæl man ser ut, og ønske å bli frisk igjen, men det hjelper i alle fall ikke om man ikke har støtte og forståelsesfulle mennesker som er glad i deg i kampen om å bli frisk igjen. 3) Har dere kun tenkt å kommentere negativt, så gjør deg selv og alle oss andre en tjeneste, og forlat siden uten kommentar! Jeg aner ikke hvordan det er å ha anoreksia, og skal derfor heller ikke si at "men jeg kan tenke meg hvordan det er", for det kan jeg faktisk ikke... men jeg har hatt spiseforstyrrelser. Hadde et år hvor jeg veide meg mellom 12-50 ganger daglig. Folk sa det var galskap, som om det skulle få meg til å ville slutte.. 4) Slutt å kritiser, døm og snakk dritt om andre. Hold det for dere selv, okei? For jeg begynner å bli mektig irritert over negative folk som tror de vet hva som er alle andres beste. 5) Til slutt vil jeg bare ønske Vigdis lykke til videre i kampen mot anoreksi. Always remember "fall down seven times, stand up eight." :)

Maria solås

29.11.2013 kl.02:31

Så ufattelig vondt og bra skrevet. Det er bare vondt vondt vondt, for folk som ikke har vært der eller er der kan ikke skjønne hvordan det fungerer. Å uttale seg om noe slikt, på den måten han gjorde, jeg blir kvalm. D har en styrke til å jlare dette, jeg ønsker og håper av hele mitt hjerte at du klarer vli frisk <3

Andy

29.11.2013 kl.07:16

Ka i helvette :S

haha?

29.11.2013 kl.08:12

Christer Falck sa ikke no galt, og nei du har ikke fine nok ribbein. attention whore

Meg

29.11.2013 kl.09:09

Kanskje litt overdreven bruk av retoriske spørsmål.

Elisabeth Ruud

29.11.2013 kl.12:48

Christer kan brenne!

venninne av Vigdis

29.11.2013 kl.13:18

Didrik: You go boy! Hjernen din må være på størrelse med en nøtt. Hvis du ikke klarer å lese mellom linjene og hva dette innlegget handlet om, kan du ikke være riktig frisk. Vigdis er verken "tett" eller finner på unskyldninger til å skrive om hva ho vil. Dette innlegget var ikke for å "få et par ekstra lesere", og hvis du ikke skjønner det så syntes jeg litt (veldig) synd på deg.

HeiPåDeg

29.11.2013 kl.17:18

No må du seriøst slutte.. Du kan ikkje bli tynnare.. Kroppen din ser heilt forfardeleg ut vis det er din kropp..Eg skulle aldri ønske å se sånn ut.

Bartine M.

29.11.2013 kl.17:46

Fantastisk skrevet. Stå på. Du kan klare det du vil. Med tid og håp. Jeg tror på deg.

Evelyn

29.11.2013 kl.19:06

Det gjorde virkelig vondt langt inn i hjertet å se hva han har gjort mot deg. Jeg skulle ønske jeg kunne gjøre noe, men det kan jeg ikke. Jeg kan ikke lære deg å gå en gang til. Men lykke til med å komme deg opp på bena igjen, og jeg ønsker deg alt godt. Behold troen på deg - jeg har iallall troen på deg.♥

Kirsti

29.11.2013 kl.19:31

Jeg kjenner deg ikke, men jeg heier på at du klarer å komme deg ut av dette, det var virkelig tankevekkende lesing. Styrke er å overvinne sykdommen og få livsgleden tilbake! :) Som sagt så håper jeg du blir frisk, heier på deg!

Lill Marit

30.11.2013 kl.00:49

Dette var sterk lesing. Håper du blir frisk! Håper du snart finner en snillere indre stemme som gjør at du slipper ut av tvangen :) hilsen en ukjent.

Pracheeta

30.11.2013 kl.09:30

Sterk lesing, du er modig som deler av deg sjølv på denne måten.

Takk.

Etter alt du har vore gjennom så er du også sterk, og eg har trua på at deg.

Frå ei ukjent <3

30.11.2013 kl.12:15

vet hvordan du har det.. og dette skal du klare!! bekjempe anoreksi, DET er viljestyrke!

begynte å gråte av dette her? han burde ikke uttale seg om noe han absolutt ikke har peiling på i det hele tatt!!

Tenkerpadeg

30.11.2013 kl.13:40

U go girl!

Jeg har troen på at du kan klare deg gjennom dette :)

<3

30.11.2013 kl.15:21

dette skal du klare, for du er sterk!!! <3 <3 <3 <3

s

30.11.2013 kl.20:29

Vær så snill, stå på å drit i hva den dusten sier! Hvis at du er kjempe sterk og at du klarer å overvinne sykdommen, jeg tror på deg! Du virker som en fantastisk person, ikke prøv å ikke spise neste uke! Ikke bare tenk at andre tror på deg, tro på deg selv du også!♥♥

Ellen Grini

01.12.2013 kl.00:11

Kjempebra og sterkt innlegg. Utrolig tøft av deg å dele dette :)

Forstå det du leser.

01.12.2013 kl.19:48

HALLO I LUKEN! Det blir feil å legge ut bilder av deg selv som et angrep mot det Christer sa. Han nevnte ikke viljestyrke engang. Det er ingen vits i å hate han for noe han syntes er chubby. Han mener ikke at henne er fet. Men at hun ikke er "fotoshop bra nok". Og bare for å nevne det... Så handler anoreksi om viljestyrke. Har du god selvdisiplin og viljestyrke så greier du å komme deg vekk fra sykdommen. Legge ut bilder av deg selv som har anoreksi, og så spørre han om du har fine nok ribbein? Jeg er enig med han og jeg håper han ikke trekker det tilbake. Uansett så ønsker jeg deg god bedring i sykdommen din :) Kjemp videre mot den, men husk å ta med viljestyrken! ;)

Julia

02.12.2013 kl.00:00

En ting vil jeg du skal vite. Du er helt nydelig. Uansett. Alle er helt unike. Helt utrolig at noen kan skrive noe så fælt, som til og med kan være dødende.

Håper du er sterk nok til å komme deg gjennom dette. Fordi jeg vet at nesten alle som har sett dette, og som har et hjerte, kommer til å bli sint inni seg når de leser dette.

Varme tanker fra meg <3

Håper du kommer deg gjennom dette, jeg skal heie på deg!

Hilsen Julia

Luna olsen

15.12.2013 kl.16:56

hvor lenge har du sulta deg? :((((

Pikk

29.12.2013 kl.00:29

ush

Eating disorders

29.12.2013 kl.11:19

Du er nydelig!<3 jeg vet akkurat hva du går igjennom. Har sliti med spiseforstyrrelser i 3 år nå. Er her og jeg stoler 199% på at du klarer det!<3

Drit i hva Christer Falck skriver/sier. Han gjør det bare for oppmerksomhet, for han kan ikke få det på noen annen måte!

Lykke til og aldri gi opp!<3

Pernille

29.12.2013 kl.16:30

Hei! Ville bare si at det var utrolig bra og sterkt skrevet. Jeg kjenner til den stemmen i hode, har levd med den. Du kommer deg gjennom dette, vær sterk. Du skal ikke dø, du skal klare og komme deg gjennom det. Utrolig tøft og vanskelig og komme gjennom dette, men du klarer det. Vet det er lett for en person som ikke har hatt det og si "bare og spise" men det er ikke så lett som de tror. Men jeg har hatt det, og jeg vet hvordan det er. Tøffeste jeg har vært gjennom, men jeg klarte det og det er jeg sikker på at du også gjør. Stol på deg selv og si til deg selv at du klarer det. Hilsen en som vet hva hun snakker om

Lars

01.01.2014 kl.18:52

Du hadde pupper da. Det er bra

Amalie

01.01.2014 kl.20:12

kvalmt, skyt deg selv

Ronja

06.12.2014 kl.23:51

Ikke hør på det Christer sier skjemp imot hør på legene bare gjør alt og ikke bry deg og den dommingen Christer

detskjulteansikt

02.01.2015 kl.18:59

Jeg synes det hele er tragisk. At folk kan være så stygge. Hvorfor kan du ikke skylde på andre? Det var jo ikke du som valgte å ha anoreksi. Slik jeg har skjønt det. Du ville jo ikke ha anoreksi til begynne med? Jeg fatter ikke de stygge kommentarene. Du er bra nok som du er

er. Det er feil for oss andre å si glem kommentarene. Det er ikke så lett om man tar ting lett inn på seg. Jeg forstår deg mer enn hva du tror. Å lese det du skriver er som å høre sine egne stemmer. Bare det er en anen som skriver.

Christina

04.02.2015 kl.19:10

Kjære ignorate jævler.

For det første: anoreksi har ingenting med ignoranse å gjøre. Bare fordi du vet at du har anoreksi betyr ikke det at du slutter å ha det. Hva i all verdens rike navn er det for en ting å si. Jeg lo faktisk da jeg leste den kommentaren, for det er uten tvil det dummeste jeg noensinne har lest. "Hei, jeg tror jeg har anoreksi. Nei, se det. Da var jeg frisk!" Hvor tjukk i huet går det ann å bli?

For det andre: til dere som sier at Vigdis må innse at det var ironi. Hun er jo ikke idiot. Poenget er jo at det er ikke en måte å tulle med anoreksi. Man sier ikke for gags at man burde sulte deg akkurat som man ikke sier for tull at man bare kan drite i å bli voldtatt eller kunne droppet å bli rusmisbruker. Det er ikke humor. Alt kan tulles med, men for guds skyld prøv å gjør det med litt klasse.

Som bringer meg til dere som sier "slank deg" etc. LOL. Er dere helt tette i pappen? Har dere virkelig ikke noe bedre å gjøre. "Du er suicidal du ja? Ja, her ta denne pistolen." Jesus christ, folkens. Hva med litt medmennesklighet?

Dere er så latterlig feilinformert og trangsynte at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Hva er mest tragisk? Skrive et innlegg om hvor forferdelig det er å ha en sinnslidelse for å 1. hjelpe andre å forstå og 2. selvterapi. Eller det å skrive at en potensielt dødssyk jente burde bli enda sykere. Det er dere som gjør majoriteten av verdens befolkning kvalme. Ikke denne stakkars jenta. Dog ser jeg at dere også må slite ganske mye. Slik empatimangel er vel sist gang jeg sjekket en av personlighetstrekkene man ser hos psykopater?

Jeg blir så sint. Dere forstår jo ikke tyngden i dette. Hun er på vei til å ta livet av seg og klarer ikke stoppe, for nei, det er ikke "bare å spise". Jævla drittsekker. Hva med å la henne være? Tenke gjennom det dere skriver? Lese gjennom kommentaren din en ekstra gang og tenke "hmm. Hvem gagner det om jeg skriver dette?". Og hvis dere ikke umiddelbart tenker "ingen" og sletter kommentaren burde dere også vurdere å oppsøke hjelp :) for vårt alles beste.

Så til deg Vigdis. Jeg vet ikke hva jeg kan si for å hjelpe deg. Jeg tør vedde på at svarer er ingenting. Så derfor velger jeg heller å be for deg og håpe at du blir frisk snart! Du er så flott! Jeg vet hvordan du var før dette skjedde og du fortjener ikke å være her. Du fortjener å vite hvor bra vi alle synes du er og hvor mye vi pratet om hvor flott du så ut før alt dette skjedde. Jeg vet det ikke hjelper, men du er babe åkkesom. Jeg håper du klarer å komme deg ut av dette til slutt. DU ER STERK. We love you! Heia Vigdis!

lpvs

14.05.2016 kl.15:44

Jeg synes bildene var fine jeg

Skriv en ny kommentar

hits